OMG! Na dan je prišlo, koliko zasluži osebni kuhar kraljice Elizabete II (neverjetno!)

Kraljica išče novo delovno silo, v oglasu pa je tudi jasno in glasno napisano tudi kakšno je plačilo. Znesku verjameš?

OMG! Na dan je prišlo, koliko zasluži osebni kuhar kraljice Elizabete II (neverjetno!) (foto: Profimedia) Profimedia
13. 4. 2019

Na spletni strani britanske kraljeve družine se redno osvežujejo novi oglasi za delo, in kot je razvidno, kraljeviči iščejo vse od osebnih butlerjev, do voznikov in tudi kuharskih šefov.

Oglas za slednje delovno mesto je v zadnjih dneh pritegnil pozornost številnih, in to ne le zaradi zanimanja. Ob oglasu je bilo namreč jasno in glasno zapisano tudi plačilo, ki pa je presenetilo številne.

Novi osebni kuhar kraljice Elizabete bo na leto namreč zaslužil 24.500 evrov, kar pa za londonske razmere ne predstavlja ravno bahave plače, saj so mediji zapisali, da so plačila v elitnih londonskih restavracijah precej višja.

No, res pa je tudi, da novemu osebnemu kuharju kraljice Elizabete II ne bo potrebno razmišljati o najemu novega stanovanja in izletov po 'špecarijo', saj bo ta živel v isti palači, kot bo delal. In ja, ... zraven pride tudi ves luksuz, ki ga palača prinaša. :)

Posebne zahteve

Kako dobiti delo pri kraljici pa je medijem zaupala Philippa Smith, direktorica agencije, ki izbira osebje za delo na dvoru in povedala, da za prijavo ne potrebuješ nobene posebne kvalifikacije. Je pa potrebo opraviti treninge in usposabljanje, podpisati pogodbo o zaupnosti in se popolnoma odpovedati družabnim omrežjem.

No, kaj praviš? ;)

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Zdaj je uradno! Vsa KUL dekleta bodo letos nosila TO pričesko

Priporočamo tudi: Poglej, kako čeden je izbranec Maje Geršak, soplesalke Mihe Zupana (Zvezde plešejo)