Omg, kaj?! TOLIKO je vredna mačka Taylor Swift (in ja, govorimo o MILIJONIH)

No, če smo povsem iskreni, si sploh težko predstavljamo, koliko denarja je to v resnici. 🤣🤣🤣

Omg, kaj?! TOLIKO je vredna mačka Taylor Swift (in ja, govorimo o MILIJONIH) (foto: Profimedia, Obdelava: Cosmo uredništvo) Profimedia, Obdelava: Cosmo uredništvo
7. 1. 2023

Taylor Swift nadvse obožuje svojo mačko škotske pasme. Poimenovala jo je Olivia Benson. Večkrat se pojavi na njenem Instagram profilu, njena lastnica pa je že od leta 2014.

Vrednost so določili pri AllAboutCats.com, kjer so ustvarili lestvico in Olivii dodelili tretje mesto med najbogatejšimi hišnimi ljubljenčki na svetu.

Omenjeno lestvico so ustvarili z analizo Instagram računov slavnih hišnih ljubljenčkov in njihovih lastnikov ter ocenili, koliko denarja bi lahko žival zaslužila z objavo. Pri Olivii so upoštevali tudi to, da je že nastopila v videospotih, ustvarila lastno blagovno linijo in se pojavila v številnih oglasih za Diet Coke in Ned Sneakers.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Preberi še: Si se takrat na Evroviziji tudi ti zatreskala v Damiana Davida (Måneskin)? 🤭 TAKO izgleda danes

In koliko naj bi bila njena mačka vredna? 👇🏻

Vrednost Olivie so ocenili na neverjetnih 97 milijonov dolarjev.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pubity (@pubity)

Pred njo sta se uvrstila še mačka Nala Cat, ki je lastnica premium mačje hrane. Ocenili so jo na vrednost 100 milijonov dolarjev. Tik za njo pa je nemški ovčar Gunther VI.

In še zanimivost ...

Na seznam so se uvrstili tudi vsi štirje psi Oprah Winfrey, ki bodo ob njeni smrti vsak posebej podedovali 30 milijonov dolarjev. Ne pozabimo niti na mačko Choupette pokojnega modnega oblikovalca Karla Lagerfelda, ki je po njegovi smrti leta 2019 podedovala kar 13 milijonov dolarjev.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Choupette Lagerfeld (@choupettesdiary)

Morda te zanima: Pravkar: Svetovni superzvezdnik svetu razkril, da je GEJ (serijo, v kateri igra, 100% obožuješ tudi ti!)

Preberi tudi: Ana Klašnja utrpela HUDO poškodbo, ki bo DRASTIČNO vplivala na njeno baletno kariero (ali to pomeni konec??)

Fotografije: POP TV, Profimedia