Omar Naber ganjen ob željah: 'Dober očka boš'

"Moj december bo zaradi tega lepši," je še dodal. 😉🌟

Omar Naber ganjen ob željah: 'Dober očka boš' (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
29. 11. 2019

Omar Naber se v teh dneh mudi v Londonu, njegove dogodivščine pa lahko redno spremljamo na njegovih družabnih profilih. Kot je zapisal, se je tja odpravil na obisk k prijateljem.

Poglej utrinek, ki ga je objavil na Instagramu:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Omar Naber (@o.naber) on

Včeraj pa se je oglasil še na svojem Facebook profilu, in svojim oboževalcem zaupal zgodbo, ki ga je ganila

Preberi, kaj se je zgodilo:

"Na avtobusni postaji Victoria v Londonu čakam na prevoz do letališča, pozno ponoči. Čez nekaj minut prisede mlada indijska družinica z malo punčko, staro kaki dve leti, in z ogromno prtljage. Punčka od utrujenosti joka, noč ji ne da miru. Starša sta od poti, prtljage in joka vidno utrujena. Malo punčko pogledam, se ji nasmejim in pomaham. Punčka neha jokati, kot bi odrezal! Starša se mi nasmehneta, jaz se še naprej s hecnimi pogledi in nasmeški ukvarjam s tamalo. Mala stegne roke k meni, starša se z začudenjem spogledata, kmalu nasmejita, ata mi jo posadi v naročje. Vprašata če gresta lahko medtem po kavo.

Ne vem, s čim sem si zaslužil toliko zaupanja. Punčko in vso prtljago pustita meni v čuvanje in mirno odideta. Čez par minut se nasmejana vrneta s kavo in zadovoljno gledata, kako se igram s punčko. Ko se poslovimo, mi ata v polomljeni angleščini reče: 'You good boy. You will good father' (op. prev. Ti si dober fant. Ti boš dober oče.), in mi poda roko. Moj december bo zaradi tega dogodka lepši," je zapisal.

Fotografije: Igor Zaplatil

Preberi še: Nika Zorjan: 'Ta trenutek sem zaljubljena ...'

Priporočamo tudi: Mlajša hčerka Tanje Ribič in Đura s TEM posnetkom Slovenijo pustila odprtih ust