Ojoj! Znana Slovenka na Maldivih omedlela in se udarila v glavo! Odpeljana je bila v bolnišnico

Res upamo, da se že počuti boljše in da se čim prej srečno vrne domov! 😢

Ojoj! Znana Slovenka na Maldivih omedlela in se udarila v glavo! Odpeljana je bila v bolnišnico (foto: Profimedia) Profimedia
27. 1. 2022

Kar nekaj znanih slovencev se je te dni odpravilo v tople kraje in zadnje čase se dogajajo precej NEPREDVIDLJIVE stvari. Zgodba te vplivnice te bo ŠOKIRALA!

Ja, tudi ona je zaradi okužbe podaljšala svoje bivanje v tujini. Eva Centrih, bolje znana pod imenom na Instagramu Evina lepotilnica, se je s fantom odpravila na Maldive. 

Preberi tudi: "Bila sva srečna, imela sva vse ... dokler se nisem nenapovedano oglasila v njegovi službi"

Preden sta odpotovala domov, sta seveda potrebovala PCR test, ampak Evino slabo počutje se je pričelo že dan prej. Imela je vročino, glavobol in zamašen nos, vendar je mislila, da so to posledice sonca in potapljanja.

»Ko sem stopila na balkon, sem se slabo počutila. Vrtelo se mi je, bila sem vsa mravljinčasta, slabo mi je bilo,« je začela svojo zgodbo. In nato je OMEDLELA! Ampak to še ni najhujše, kar se ji je pripetilo ...

Eva je z glavo udarila v steklo na balkonu, ki je v trenutku počilo. Ko je partner Rale priletel do nje, je že nezavestno ležala na tleh in se prebudila šele po petih minutah. Kako grozno!! Sploh si nočemo predstavljati, kaj sta doživljala.

Odpeljali so jo na urgenco, kjer ji je temperatura le še naraščala. Po nekaj preiskavah in infuziji so ju odpustili iz bolnišnice in direktno na PCR test. "Ko sva prišla v hotel, pa šok. Pozitivna sem," je dejala.

Nekako sta pred testiranjem še vseeno upala, da bosta negativna, vendar ju je koronavirus le ujel.

Čaka naju sedem dni izolacije in premestili so naju v drug hotel ...« je naštevala Eva.

Sedaj ju čaka še 7-dnevna izolacija na Maldivih, vendar ju je presenetil hotel, v katerega so ju namestili. Lahko verjameš, kaj doživlja tam?

Pred kratkim je na Instagram zgodbo objavila, da zelo slabo spi. Prav tako pa je ena izmed najbolj neprijetnih stvari, da ne more zakleniti svojih vrat v sobo! Kako prosim?!

V hotelu, kjer sta, so samo koronavirus prebolevniki, vendar imajo skupni prostor, kjer dostavijo hrano, kjer jo pojejo, potem pa se vrnejo nazaj v svoje sobe.

Nekaj, kar ju je res presenetilo, pa je to, da sta juho dobila postreženo v plastični vrečki. In kako sta se znašla? V vrečko sta piknila slamico in juho posrkala kar iz vrečke!

To bluzo boš letos videla povsod, in obožuje jo tudi Kate Middleton (+5 hudih stajlingov)

Izolacija na Maldivih se le ne sliši tako dobro! Na uredništvu upamo, da bosta čim prej zdrava in varno nazaj v Sloveniji.

Fotografije: