OJOJ! Sestra Meghan Markle izdala novo knjigo, in to je 5 BIZARNIH dejstev, ki jih je razkrila

Ugh, tole se nam do Meghan sploh ne zdi pošteno! 😔

OJOJ! Sestra Meghan Markle izdala novo knjigo, in to je 5 BIZARNIH dejstev, ki jih je razkrila (foto: Profimedia) Profimedia
22. 2. 2021

Samantha Markle, starejša polsestra Meghan Markle, je pred dnevi izdala knjigo, kjer je podrobno opisala družinske odnose v družini Markle, o (zdaj že nekdanji) vojvodinji Sussekški pa je ...

... zapisala kar precej težkih besed, ki so šokirale se največje nasprotnike kraljevega para. 

Da ima Meghan res težke družinske odnose, je postalo jasno že v tednu pred kraljevo poroko, ko je njen oče zaigral srčno kap, grdo perilo pa sta v javnosti začela prati tudi polbrat in zdaj še polsestra Samantha, ki o svoji sestri še enkrat ni povedala lepe besede. No, očitno je zdaj temu sledila še knjiga.

Izvoli 5 res šokantnih obtožb, ki jih je o svoji mlajši polsestri izdala Samantha Markle:

#1

Samantha v  svoji knjigi trdi, da je Meghan postala izjemno vzvišena in si misli, da je zaradi svojega novega statusa vredna več kot drugi ljudje. Nekaj podobnega so potrdili tudi nekdanji uslužbenci kraljeve družine.

#2

Meghan naj bi po besedah iz knjige postala žaljiva in nesramna, želi pa si tudi kontrolirati vse okoli nje. Če se ji je kdo zoperstavil, mu je bilo žal. Tudi takšne govorice Meghan spremljajo že vse od začetka življenja v palači, Kate Middleton jo je celo morala šolati, ker se je znašala nad njeno asistentko.

Da se je vojvodinja spremenila, je Samanthi potrdil tudi njun oče, Thomas Markle. Pred poroko jo je poklical in ji rekel, da Meghan ni več enaka oseba kot nekoč. Ko je Harry ob njej, je vsa prijazna in nežna, ko pa je sama, se spremeni v pravo hudobnico. AUČ!

#3

Ena izmed hujših obtožb s strani Samanthe je trditev, da Meghan ni želela pomagati očetu, ki je več kot očitno zaradi vse medijske pozornosti zelo trpel. Palača ji je pri tem želela pomagati zavarovati, Meghan pa je njihovo pomoč zavrnila, češ da očetu nič ne manjka.

#4 

Polsestra vojvodinje trdi tudi, da se je Meghan zlagala o tem, da je oče za informacije, ki jih je delil z novinarji, dobil plačilo. Po njenih besedah so mu ponujali tudi do 50.000 dolarjev velik honorar, a ga je zavrnil. 

#5

Samantha je ovrgla tudi Meghanine trditve, da si kot sestri nikoli nista bili blizu. Zapisala je, da jo je imela zelo rada in je bila njenega rojstva izjemno vesela. Njuni odnosi so bili tipično družinski, včasih sta se smejali, včasih jokali in včasih kregali. Potrdila je tudi, da upanja na boljši odnos več ni. 

Kako žalostno, se strinjaš?

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Uau! Kaia Gerber napovedala TOP kos za pomlad (in kupila ga je v Mangu!)

Priporočamo tudi: Bralec:"Ljubimkal sem s poročenim sosedom, nato pa mi je njegova žena poslala TOLE!"