Ojoj! Lepa afna se je OSTRO odzvala na spodrsljaj Lee Sirk (Ema 2019)

Ojoj, nobene od njiju nismo vajene takšne. 

Ojoj! Lepa afna se je OSTRO odzvala na spodrsljaj Lee Sirk (Ema 2019) (foto: Instagram.com/lepaafna/leasirk) Instagram.com/lepaafna/leasirk
18. 2. 2019

Včeraj smo v TEM članku pisale o spodrsljaju, ki se je zgodil na letošnji Emi.

Zagotovo si že slišala, kako je lanski zmagovalki Lei Sirk 'utekel' komentar o zmagi Zale Kralj in Gašperja Šantla, a kar je slovenske estradnike zmotilo še bolj kot komentar v živo, je Lein odziv.

Ta je med drugimi zmotil tudi Lepo afno Leo Filipovič, ki je v svojih Insta zgodbah povedala tole:

*objavljamo le del tega, kar je povedala. V celoti ji lahko prisluhneš na njenem profilu TUKAJ

"To, da lanska zmagovalka na odru, ko drži nagrado, in jo preda, reče v trenutku ko se obrne k drugo uvrščeni, to kar ji reče; f**, ne morem veret. A res, ? A res Lea?

Misli, da je v redu, ko reče, da je samo izrazila svoje mnenje, da je povedala, kar si je mislila; ne, nisi smela tega narediti. Ker tudi minister, ko gre, in ukrade sendvič, mora naslednji dan odstopiti. In mora nositi svoje posledice. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa afna (@lepaafna) on

Mislim, da je ravno tu problem. Da besede danes nič več ne pomenijo. Nimajo nobene moči več. Totalno brez čustev in empatije do soljudi. In jaz temu rečem: F**, ne morem verjeti.

V bistvu sem to tako osebno doživela, ko je izjavila to, kar je izjavila, da sem jo odsledila. Ker takšnih ljudi nočem spremljati in podpirati," je povedala Lea in dodala, da je sicer Leo globo spoštovala, saj se je zavedala, koliko dela, truda in talenta je vložila v svoj uspeh.

Svoje mnenje o dogodku je na Instagramu delila tudi Cool mamacita Teja Perjet, ki je izrazila skrb o tem, da se morata tako mlada glasbenika soočati s takšnimi kritikami.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by perjetteja (@coolmamacitaa) on

No, Zala in Gašper sta danes zjutraj nastopila v jutranjem programu Radia 1, kjer sta voditeljem povedala, da se s tem ne obremenjujeta preveč, ter da sta bila tudi sama nad svojo zmago presenečena.

Video njunega radijskega intervjuja si lahko pogledaš TUKAJ:

 

Fotografije: Instagram.com/lepaafna in instagram.com/leasirk

Preberi še: EMA 2019: Našli smo nepričakovane fotke iz zasebnega življenja Zale in Gašperja (foto)

Priporočamo tudi: HOROSKOP: TO so stvari, ki ti jih (glede na astrološko znamenje) drugi ZELOOO zavidajo