Kate razkrila, kaj TOČNO se je med sodelujočimi dogajalo ZA kamerami (in Hajdi bo ponorela)

Zdaj je končno jasno, kdo je pisal komu in kakšna je bila vsebina njunih sporočil. Joj, če Hajdi tega še ni vedela, bo tole v njunem odnosu povzročilo pravo eksplozijo. 

Kate razkrila, kaj TOČNO se je med sodelujočimi dogajalo ZA kamerami (in Hajdi bo ponorela) (foto: PLanet TV, Siol) PLanet TV, Siol
10. 5. 2022

Kate je v letošnji sezoni oddaje Poroka na prvi poglčed zanetila cel kup 'zakonskih' prepirov. Pisala si je namreč tako z Anežtom, kot tudi z Andražem, kateri s eje k njej odpravil tudi na masažo. 

No, zdaj je končno JASNO, kaj se je dogajalo za kamerami, saj je Kate PRVIČ jasno in glasno razkrila zakulisje tega ljubezenskega šestkotnika.

Za portal njena.si je namreč razkrila vse, kaj točno je povedala, pa si lahko prebereš spodaj:

"Nisem razdiralka zakonov, situacija za kamerami je bila specifična. Z Anžetom sva si pričela prijateljsko pisati že po prvi večerji. On me je dodal na Instagramu. Pogovor je tekel o tem, kako se počutimo v novih vlogah in vprašal me je, če bi se lahko dobila na pijači. Odgovorila sem mu, da ne bova šla na pijačo, ker ima dobro ženo in ni potrebe, da se dobivava. To je bilo vse.

Evrovizija: Starš enega od članov skupine LPS nam je razkril, da v Torinu žal ...

Glede Andraža pa je bilo tako, da smo se za kamerami dogovorili za zasebno druženje v stanovanju pri Hajdi in Anžetu. Hajdi me je dodala v Instagram skupino z Andražem in me prosila naj ga grem iskat, ker sem imela avto v Ljubljani. Med vožnjo sva z Andražem govorila o fitnesu, o poslu fotomodela, o športni prehrani in sam je predlagal, da bi midva bila usklajen par.

Osebno nisem imela nobenega namena, da bi s komerkoli kaj imela, razen prijateljstva. Zato sem bila do vsakega prijazna in spoštljiva, z moji strani to ni bilo nobeno spogledovanje."

Si kaj takšnega pričakovala ali sploooooh ne?

Wow! Poglej, kako pričeska totalno spremeni Roberta Goloba (fotogalerija, ki je NE smeš zamuditi)

Fotografije: Planet TV