Oglej si fotografije s skrivne dekliščine Sanje Grohar!

In če bo poroka vsaj pol tako imenitna, kot je bila dekliščina, lahko pričakujemo slovensko kraljevo poroko!

Oglej si fotografije s skrivne dekliščine Sanje Grohar! (foto: Instagram.com/the) Instagram.com/the
2. 6. 2018

Da se slovenska zvezdnica Sanja Grohar to poletje poroči, je znano, že vse odkar je na spletu objavila novico o svoji sanjski zaroki na karibski obali Riviere Maye v Mehiki.

V pričakovanju njene sanjske poroke smo v minulih mesecih ugibali, kakšna bo njena poročna obleka, pa poročno potovanje in tudi to, kdo so njene družice, katerim je že pred časom pripravila prav posebno presenečenje. Več o tem smo zapisale TUKAJ.

Vsaj na eno od teh vprašanj smo pretekli vikend dobili odgovor, saj smo na spletu zasledili fotografije njene skrivne dekliščine. Njeni prijatelji so jo nameč 'ugrabili' in za vikend odpeljali v Goriška Brda, natančneje v vas Kozana, kjer so se skupaj razvajali v imenitni vili Eva.

Poglej, kako se je na bazenu zabavala druščina:

Kot je Sanja zapisala ob spodnji objavi, je ob presenečenju jokala kot otrok in dodala, da ima zagotovo najboljše prijatelje pod soncem, saj je presenečenje več kot uspelo!

Pobrskaj med fotografijami njene dekliščine TUKAJ:

 

A post shared by Sanya (@theycallmebambam) on

Na spletu je Sanja sicer objavila utrinke z zabave ob bazenu, kot smo prebrali na spletni strani Vile Eva (kjer je Sanja tudi praznovala), pa ta ponuja še veliko več, med drugim tudi finsko savno in jacuzzi. No, če boš želela ponoviti Sanjino razkošno dekliščino, pa boš za enodnevni najem vile morala odšteti 480 evrov.

 

A post shared by Villa E.V.A. (@villa_eva28) on

Fotografije: Instagram.com/Theycallmebambam

Preberi še: Hčerkica Lili Žagar in Marka Potrča izrezana mamica - poglej, kako je prikupna!

Priporočamo tudi: Vse, kar vemo o čustvenem telefonskem pogovoru princa Harryja z bivšo dan pred poroko!