Oglasila sta se Jaka Hafner in njegova Ana (Ljubezen po domače)! Poglej, kaj sta sporočila

Najbolj slaven par minule sezone oddaje Ljubezen po domače ima novico. 😉

Oglasila sta se Jaka Hafner in njegova Ana (Ljubezen po domače)! Poglej, kaj sta sporočila (foto: Facebook/Jaka Hafner) Facebook/Jaka Hafner
22. 10. 2019

Tudi ti že nestrpno pričakuješ novo sezono oddaje Ljubezen po domače? 😍 Mi tudi! 

Zato, da bomo nove ljubezenske prigode pred kamerami lažje dočakali, smo na uredništvu pobrskali za tem, kaj se v teh dneh dogaja z Jako Hafnerjem in njegovo televizijsko izbranko Ano.

Te zanima, kaj v teh dneh počne mlada družinica?

Kot je Ana objavila na svojem Facebook profilu, sta minuli vikend krstila svojo prvorojenko Tino, poseben dogodek pa so ovekovečili tudi s simpatično fotografijo.

Poglej si jo TUKAJ:

Po tem, ko so kamere oddaje ugasnile sta se Jaka in Ana sicer umaknila v udobje zasebnosti, zato o tem, kako preživljata vsakdan ni znanega prav veliko.

Rojstvu hčerke je sledila zaroka

Tedaj je veselo novico na svojem Instagram profilu objavila Ana, saj je v svoje insta zgodbe naložila preprosto fotografijo, s katero je razkrila prstan. Fotografiji je dodala še pripis; 'Rekla sem ja'. 🥰

Prav veliko o njunem skupnem življenju torej ni znanega, ve pa se, da se je Ana že med nosečnostjo preselila na prelepo kmetijo Hafnerjevih v bližini Škofje Loke. Tam si je družinica v enem nadstropju hišice uredila stanovanje, kot sta povedala Jaka in Ana, pa si v prihodnje želita tudi svoje hiše.

Fotografije: POP TV

Preberi še: Rene Šantič (Kmetija) naši novinarki razkril PRAVI razlog, zakaj so doma v finančni stiski

Priporočamo tudi: Zdaj je znano, kdo je v FINALU letošnjega šova Kmetija!