Odkrili smo plat Andreja Škufce (Zvezde plešejo), ki je do zdaj še nisi poznala

Ali tudi ti redno spremljaš najbolj plesni šov pri nas – Zvezde plešejo? No, potem veš, da je Andrej Škufca neizprosen plesni sodnik. A ko ga bolje spoznaš, ugotoviš, da je to eden tistih ljudi, v družbi katerih ti ni nikoli dolgčas.

Odkrili smo plat Andreja Škufce (Zvezde plešejo), ki je do zdaj še nisi poznala (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
7. 5. 2018

(IZ ARHIVA) Če si zamudila posebno oddajo šova Zvezde plešejo, ti lahko povemo, da si zamudila tudi fantastičen nastop Andreja Škufce in njegove žene Melinde. Skupaj sta odplesala ognjeviti paso doble in razkrila svojo življenjsko zgodbo.

Andrej Škufca in njegova Melinda sta zares simpatična. Z ljubkim komunikacijskim šumom, saj se pogovarjata v angleščini, z nasmehi, ki si jih izmenjujeta, besedami, s katerimi drug drugemu dokončujeta stavke, in celo s poljubčkom po dobro opravljenem delu na koncu intervjuja.

Naša novinarka Kaja se je že pred časom spraševala, ali sta takšna tudi takrat, ko sta v največji gneči …

Melinda prihaja z Madžarske.

"So vaši obiski Madžarske pogosti," je vprašala novinarka.

"V resnici družino vidim vsak mesec, saj sva z Andrejem res pogosto na Madžarskem. Moji starši so pred mnogo leti tam začeli plesni klub, kjer imava zdaj veliko dela, saj tudi tam učiva," pove Melinda.

Andrej pa stvar potrdi: "Res je, Madžarsko redno obiskujeva, vsaj enkrat mesečno, včasih tudi dvakrat. Tam učiva pare v klubu, ki so ga njeni starši ustanovili, midva pa sva ga zdaj prevzela. Torej, tudi če ne potujeva po svetu, sva velikokrat razpeta med Ljubljano in Madžarsko. Madžarska je najin drugi dom."

"Andrej, pa se spomnite trenutka, ko ste prvič spoznali Melindino družino," je novinarka radovedno vprašala strogega sodnika.

"Ja, seveda. To so bili lepi trenutki. Je bilo pa pri meni in Melindi malce drugače, ker nisem v enem trenutku spoznal njene celotne družine. Z Melindo se poznava že več kot 20 let in tudi njene starše sem spoznal že pred veliko veliko leti," pove.

Tudi vsaj eno od njenih sester pozna že kar mnogo let in spoznanje z njeno družino zanj ni bilo šok.

"Je pa bil trenutek, ko smo bili prvič čisto vsi skupaj, ko sem jih prvič obiskal na Madžarskem, ko sva postala plesni par. To je bil ta dogodek, ni ga pa pospremila nobena posebna anekdota."

Ker so toplejši dnevi že tu in hkrati s tem čas za počitnikovanje, te zagotovo zanima tudi, kako Andrej in Melinda običajno preživita počitnice.

Melinda iskreno: "Počitnice so pri nama namenjene izključno počitku. Sama se rada sproščam, rada berem, rada sem na plaži, na soncu, to me pomirja. Seveda me pa ne moti, če si dneve popestriva s kakšnim izletom, če greva na kakšen kratek tek, če sva aktivna. So pa počitnice najprej namenjene sproščanju in posvečanju stvarem, za katere mi med letom zmanjka časa."

Veliko potujeta, potovanja imata rada …

"Pa bi lahko med počitniškimi spomini izbrala kakšnega, ki ima za vaju še posebno čustveno vrednost," smo ju vprašali.

"Imela sva zelo lepe in pomembne počitnice. V resnici ne tako dolgo nazaj. To so bili najini medeni tedni in seveda so bili posebni že zaradi imena," pripoveduje Melinda.

Na medene tedne se sicer nista odpravila takoj po poroki, pa vendar v istem letu.

"Bilo je lepo in razburljivo, ker sva vse načrtovala že leto dni vnaprej, in poskušala sva doživeti nekaj več, kot bi na običajnih počitnicah. Obiskala sva Sejšele, tam sva ostala nekoliko dlje, kot sicer ostaneva na počitnicah, bila sva na rajskih plažah … Imela sva vse, kar mora par imeti na medenih tednih."

"Verjetno imajo te počitnice res drugačno vrednost kot ostale," še doda Andrej.

Kakšne so njune skupne strasti, poleg plesa, nas je še zanimalo.

"Kuhava na počitnicah," pove Melinda

Andrej pa zopet potrjuje: "Res je, velikokrat kuhava skupaj, ne kuha samo eden. Rada si pomagava. Nisva človeka, da bi se ulegla in dve uri ležala na kavču in ne delala nič. Če že leživa na kavču, gledava televizijo. Rada greva na sprehod, vedno morava nekaj početi, vedno se nama mora nekaj dogajati."

Andrej in Melinda Imata pa tudi skupno jutranjo rutino.

Ko se zbudita in skupaj naredita kakšne vaje, ko imata dovolj časa, zjutraj rada skupaj meditirata.

"Brez dvoma so najina največja strast ples in stvari, ki so povezane z njim. Jaz se še vedno rada učim, zanimajo me spiritualne stvari, rada berem o tem in še vedno me zelo zanimajo vaje girokinesis. Rada spoznavam nove načine gibanja in mislim, da so prav gibanje, spoznavanje in odkrivanje giba moja strast," je iskrena Melinda.

"Oba sva tudi strastna do kvalitete življenja."

"Zelo se ukvarjava s tem, kako čim bolj živeti zdravo. Zdrava prehrana, zdrav način življenja v smislu aktivnosti … Strastna sva glede tega, kaj je dobro za najini telesi in kaj ne. Ne pravim, da sva popolna, nama je pa to pomembno," zaključi Andrej.

Vir: Ko boš prebrala to, boš na Andreja Škufco (Zvezde plešejo) gledala povsem drugače
Fotografije: Igor Zaplatil, POP TV, Bor Slana, Primož Predalič in Facebook.com

Preberi še: Stavimo, da tega o simpatični Gordani Grandošek Whiddon (Zvezde plešejo) nisi vedela

Priporočamo tudi: Ta ganljiv osebni video je Uroš Bitenc (Zvezde plešejo) posvetil svoji družini