"Od te nesreče naprej nisem bil več isti." (Iskrena izpoved Franka Bajca, ki je nihče ni pričakoval)

V nedeljski oddaji Zvezde plešejo ni manjkalo čustvenih trenutkov in za enega izmed njih je poskrbel tudi Franko Bajc.

"Od te nesreče naprej nisem bil več isti." (Iskrena izpoved Franka Bajca, ki je nihče ni pričakoval) (foto: Facebook/Franko Bajc) Facebook/Franko Bajc
6. 5. 2019

V sinočnji oddaji šova Zvezde plešejo so tekmovalci spregovorili o letu, ki jih je najbolj zaznamovalo, kar je bila tudi osrednja tema tokratne plesne oddaje.

Še posebej se nas je s svojo izpovedjo dotaknil postavni in sramežljivi Franko Bajc, ki je v predstavitvenem videu razkril, da do njegovega 18. leta praktično ne obstaja skoraj nobena njegova fotografija.

Kot je priznal, je bila nesreča s kolesom, pri čemer je brez čelade padel in se zaletel z glavo v zid, tista, ki ga je spremenila za vedno.

"Od te nesreče naprej nisem bil več isti. Počutil sem se, kot da nisem več kos nobenemu izzivu ne pri športu, ne pri glasbi in ne pri puncah," je povedal in dodal, da ni bil vedno takšen, kot je danes – sramežljiv in zaprt vase.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Franko Bajc (@franko_bajc) on

"Težko je reči, kakšen sem bil, ker se mi je vse to zdelo normalno, tako kot se ti vsaka situacija v življenju zdi. Vem pa, da nisem več verjel vase in sem se vsem možnim izzivom izmikal."

No, leto 2016 je bilo zanj prelomno. Odločil se je, da temu naredi konec.

"Tistega leta sem pustil šolo, začel sem iskati odgovore v sebi in sklenil, da se bom soočil s svojimi strahovi," je povedal Franko, ki se je še isto leto udeležil šova Survivor.

Kot je razkril, ga je močno zaznamovala tudi Kmetija. "Večina misli, da sem šel v šov zaradi pozornosti, ampak dejansko sem šel tekmovati s samim seboj," je priznal.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Franko Bajc (@franko_bajc) on

Mimogrede, si videla, kako fantastično sta s Svetlano odplesala včerajšnji paso doble?

S tem sta si od Nike prislužila kar oceno 10, in to prvo v letošnjem šovu! Čestitke, Franko in Svetlana! Mi navijamo za vaju, da prideta vse do finala. 💗

Pripravila: N. Š.

Preberi še: Kaaaaaj?!? Si vedela, da Coolfotru v resnici NI ime Jani? TO je njegovo pravo ime!

Priporočamo tudi: Ko ne veš, kaj storiti v življenju, stori TOLE (dobila boš odgovore na svoja vprašanja!)