Oče Meghan Markle je opisal trenutek, ko ga je Harry prosil za hčerkino roko!

Oče lepotice Meghan Markle je prvič podal intervju in končno spregovoril o drami, ki se je dogajala pred kraljevo poroko!

Oče Meghan Markle je opisal trenutek, ko ga je Harry prosil za hčerkino roko! (foto: Profimedia) Profimedia
21. 6. 2018

V prvem televizijskem intervjuju je 73-letni oče Meghan Markle, Thomas Markle, spregovoril o trenutku, ko ga je princ Harry prosil za hčerkino roko.

Kot je povedal v televizijskem intervjuju za oddajo Good Morning Britain, mu je Meghan o svojem bodočem možu povedala le, da prihaja iz Velike Britanije in da ga mora zaradi varnostnih razlogov imenovati 'H'.

Z njim je nato spregovoril po telefonu in povedal, da ga je tako tudi vprašal za dovoljenje.

"Povedal sem mu, da je pravi džentelmen, obljubiti pa mi je moral, da nikoli ne bo stegnil roke nad mojo hčerko. Nato sem mu seveda dal dovoljenje za poroko," je pojasnil v oddaji in dodal, da je Harry zanimiv moški.

Drama, zaradi katere ni prišel na poroko

Thomas Markle je v intervjuju spregovoril tudi o svojih občutkih, ko je šest dni pred poroko moral Meghan povedati, da je ne bo mogel spremljati do oltarja.

"Oba sta bila razočarana. Prepričan sem, da je Meghan jokala, oba pa sta rekla, da je najbolj pomembno to, da se pozdravim, in da ju skrbi zame," je povedal.

"Zelo sem si želel hčerko pospremiti pred oltar," je povedal in priznal, da je bil zaradi tega ljubosumen na princa Charlesa.

"Zelo sem bil ponosen na Meghan in Harryja. Mislim, da bosta v zakonu zelo srečna. Mislim, da sta super. Zelo ju imam rad. Zelo sem vesel, da sem dobil takšnega zeta," je še povedal.

Že pričakuje prvega vnuka

"Meghan si že zelo dolgo želi otrok. Ko mi je povedala za Harryja in ko je govorila o tem, kako močno ga ljubi ... zagotovo se bom kmalu lahko razveselil prvega vnuka," je prepričan.

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Poleg zaroke sta Tamara in Renato (Ljubezen po domače) sporočila še eno veselo novico

Priporočamo tudi: Burak Özçivit je delil težko pričakovano intimno fotografijo