Kateri je zares najbolj seksi: Ryan Gosling vs. Bradley Cooper!

Revija People je pred dnevi za najbolj seksi moškega leta razglasila Bradleyja Cooperja. Pač še ena novica in še en od premnogih izborov. A vse ni šlo tako gladko!

28. 11. 2011

Najbolj zvesti privrženci Ryana Goslinga, med katerimi je bilo tudi presenetljivo veliko število moških, so se zbrali pred newyorškim sedežem revije People ter glasno protestirali.

Ameriški časopisi pišejo, da se je skupina zbrala v stilu borcev proti požrešnosti kapitalizma na Wall Streetu, protestnike proti naj seksi moškemu pa so poimenovali kar Occupy Sexy.

No, izbranemu Bradleyju v bran se je morala pred protestniki, ki so se sicer ves čas izvrstno zabavali, postaviti celo izvršna urednica revije People, Liz Sporkin, ki je prebrala naslednjo uradno izjavo:

"Trdno stojimo za našim moškim! Bradley Cooper je popoln paket. Je božanski, talentiran, pameten, ima rad svojo mamo, je pustolovec in govori tekoče francosko! Kdo lahko temu oporeka?"

Vodja protestov je bil Matt Stopera, eden od šefov in piscev tračarske strani BuzzFeed, ki je v stilu tračev, malce za šalo, malce za res, povedal:

"Že samo Goslingova leva roka je dovolj, da je on najbolj seksi moški. Halo, poglejte njegove bicepse!"

Pri BuzzFeedu so svoje trditve, da si Cooper definitivno ne zasluži naziva najbolj seksi moškega leta, utemeljili v prispevku z naslovom '63 razlogov, zakaj Bradley Cooper ni najbolj seksi moški'.

Vsakega izmed teh 63 razlogov predstavlja drugačna fotografija Ryana Goslinga. BuzzFeed je lansiral tudi peticijo, da bi revija People priznala, da bi morali naslov podeliti Goslingu. Za zdaj so zbrali že več kot 3.000 podpisov.

"Skupaj lahko popravimo to krivico," piše v peticiji. Vseh 63 razlogov pa je podkrepljenih tudi s fotografijami, na primer – Bradley celo nima psa in Ryan se za naslov resno trudi, saj ves čas trenira in se druži celo Georgeem Clooneyjem, ki je bil za najbolj seksi moškega izbran celo dvakrat.