Oboževalci pravijo, da je TA zvezdnica Seksa v mestu pretiravala z operacijami (fotke PREJ-POTEM)

Sarah Jessica Parker je v teh dneh popolnoma navdušila z naravnim videzom, njena soigralka pa naj bi stopila na popolnoma drugačno pot. Poglej si te fotografije. 

Oboževalci pravijo, da je TA zvezdnica Seksa v mestu pretiravala z operacijami (fotke PREJ-POTEM) (foto: Profimedia) Profimedia
22. 7. 2021

Serija Seks v mestu je res dala svoj pečat, v teh dneh pa se o njej morda govori še nekoliko več, saj z ekipo snemajo njena nadaljevanja.

 Igralke Kristin Davis, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon in Kim Cantrall zaradi svojih kultnih vlog uživajo status zvezdnic, kar pomeni, da so že vrsto let pod drobnogledom ameriških in tujih medijev. 

HUDOO! Poglej, kaj po koncu oddaje Sanjski moški počne Mary Ševo (bravoooo)

Ena med njimi, Kristin Davis, je veljala za pravo naravno lepotico, prikupno in postavno rjavolasko, katere videz je navduševal oboževalce.

A v zadnjem času so se pojavile govorice, da je posegla po lepotnih popravkih in da njen videz ni več takšen, kot smo ga vajeni. No, sama tega ni komentirala, a njene zadnje slike so dovolj zgovorne. Paparacom je namreč uspelo, da so jo slikali od blizu, medtem ko je bila na sprehodu s svojim kužkom.

Poglej, kako je videti zdaj:

Kristin Davis

Kristin je danes stara 56 let, koža na njenem obrazu pa je napeta in čvrsta. Kot pravijo oboževalci na spletu, naj bi si Kristin malce popravila ličnice, ustnice, pa tudi nos, kot so komentirali na družbenih omrežjih. No, ker se je sama zavila v molk, ostanejo res le ugibanja in primerjava z njeno podobo iz mlajših dni - poglejte, primerjajte obe sliki in si mnenje ustvarite kar sami.

Takšna je bila pred leti:

Kristin Davis

FOTO: Tako so videti domovi znanih Slovencev (glasbeniki, igralci, televizijci in športniki)

Preberite več na Govori.se

Fotografije: Profimedia