O, uau! Našli smo fotke NOTRANJOSTI 60 milijonske vile Kim Kardashian (v seriji je NE pokažejo!)

Notranjost je božanska!

O, uau! Našli smo fotke NOTRANJOSTI 60 milijonske vile Kim Kardashian (v seriji je NE pokažejo!) (foto: Profimedia) Profimedia
29. 9. 2020

Kim in njen mož Kanye sta hišo kupila za "zgolj" 20 milijonov, danes pa je vredna kar 40 več! 😳

Resničnostna zvezdnica že vse življenje živi v Los Angelesu v Kaliforniji, enako pa želi tudi za svoje 4 otroke. Ker je za povrhu še nerada ločena od svojih sester, Kourtney in Khloe Kardashian, je edini logični korak bil nakup družinske hiše čim bližje klana Kardashian.

Zakonca West sta se tako ustalila v kraju Hidden Hills, ki je nedaleč stran od kraja Calabasas, kjer je Kim preživela svoje otroštvo in kjer še vedno živi njena mama Kris. No, nikakor pa ne smemo pozabiti tudi dejstva, da je tam v večini posnet tudi zdaj že odpovedan družinski resničnostni šov.

Verjetno se sedaj sprašuješ, zakaj Kim po selitvi v svoj novi dom ni nadaljevala snemanja kar na domačem pragu, a slednje je prepovedal njen mož Kanye, ki ni želel javnega izpostavljanja lastnega doma. No, zarečenega kruha se očitno res največ poje, saj je zvezdnik ekskluzivne fotke notranjosti Hidden Hill družinske rezidence na Twitterju delil kar sam!

Največja zanimivost zvezdniške hiše Kardashian West pa ni njena vrtoglava vrednost, ampak ...

...njena notranjost!

Če si pričakovala bogato opremljeno hišo, boš presenečena. Zakonca sta se namreč odločila za minimalistični pristop opremljanja, zato je njun dom videti precej prazen in hladen, Kim pa je pojasnila, da sta to storila namensko.

V svojem domu sta si namreč zaželela nekoliko samostansko-meniškega pridiha, saj imata zelo zasedene urnike in ko prideta domov, potrebujeta veliko "zen vibracij", kar jima hiša polna navlake ne bi omogočala!

Poglej fotke 60 milijonov vrednega doma Kim Kardashian:

#1 Kuhinja

#2 Dnevna Soba

#3 Bazen, vreden 50.000 dolarjev

#4 Soba njune najstarejše malčice North

#5 Steklenjak

Kaj praviš? 🤔 Bi lahko živela v tako minimalistično opremljeni hiši?😳

Fotografije: Profimedia, Instagram

Preberi še: Oooo! Priljubljena slovenska glasbenica potrdila, da je NOSEČA 😍

Priporočamo tudi: Kraljica Elizabeta bo dobila novega vnuka! Kraljevi par naznanil, da je v pričakovanju!