O, uau! Anamaria Goltes v ZDA v družbi sester Kardashian

Zvezdniški parček nismo vzljubili le Slovenci, pač pa tudi Američani. 😍Poglej, kaj se jima je pripetilo tokrat.

O, uau! Anamaria Goltes v ZDA v družbi sester Kardashian (foto: Instagram.com/anamariagoltes) Instagram.com/anamariagoltes
5. 3. 2019

Da je Luka Dončić ljubljenec športnih novinarjev in navdušencev je sicer že dodobra uveljavljeno pravilo, a vse pogosteje se zgodi, da ameriški novinarji zdaj pobrskajo tudi po življenju njegovega prelepega dekleta, Anamarie Goltes.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A. GOLTES✨ (@anamariagoltes) on

Kaj je tokrat pritegnilo njihovo pozornost?

Ameriški portal fetchsport je v začetku leta sestavil lestvico najbolj vročih izbrank košarkarjev, na kateri se je, seveda, znašla tudi naša Anamaria.

In to kar v družbi priznane manekenke Kendall Jenner, ki se je še lani predstavljala kot dekle košarkarja Blaka Griffina. No, na lestvici sta se znašli tudi Khloe Kardashian (najprej kot izbranka Lamarja Odoma, kasneje pa še (nezvestega) Tristana Thompsona) ter tudi Kim Kardashian, ki je bila v preteklosti poročena s košarkarjem Krisom Humphriesom.

Ameriški mediji se sicer navdušujejo tudi nad njenimi fotografijami v spodnjem perilu, ki jih svetlolaska objavlja na svojem Instagram profilu, nas pa vse pogosteje razveseli z utrinki njunega ameriškega življenja. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A. GOLTES✨ (@anamariagoltes) on

Fotografije: Profimedia

Preberi še: OMG! Lady Gaga je razkrila resnico o ljubezni z Bradleyem Cooperjem

Priporočamo tudi: WTF? Kim Kardashian in Kanye West imata BIZAREN hobi, ki ni jasen nikomur