O novem VELIKEM uspehu Katarine Čas v teh dneh BERE cel svet

13. 12. 2018
O novem VELIKEM uspehu Katarine Čas v teh dneh BERE cel svet (foto: Instagram.com/@katarinacas)
Instagram.com/@katarinacas

Katarina Čas je nastopila v novem ZELOOOO odmevnem filmu, in mi ne bi mogli biti bolj ponosni nanjo. ❤️Poglej, o čem govorimo!

V začetku prazničnega vzdušja smo med pregledovanjem novih božičnih filmov naleteli na zelo odmeven film 'Christmass prince: The Royal Wedding', ki so ga pred kratkim premierno objavili na Netflixu.

Gre za nadaljevanje priljubljenega filma 'The Christmas prince', v katerem so nastopila številna znana imena, med drugimi tudi Rose McIver, Ben Lamb, Alice Krige, Honor Kneafsey in tudi naša Katarina Čas. 

Si si film 'The Christmas prince' že ogledala?

Katarina je v drugem delu filma zaigrala v vlogi ruske kuharice Ivane, ki na dvoru skrbi za menije kraljeve družine, za razliko od drugih filmov, v katerih smo jo videli, pa ima v tem filmu Katarina kar precej vrstic teksta. 

V največji meri je v filmu sicer zaigrala z igralcem Danielom Fathersom, ki je zaigral že v številnih filmih, nazadnje pa tudi v seriji Snatch.

Katarini želimo še veliko filmskih (in osebnih) uspehov! 

Fotografije: Sandi Fišter - MediaSpeed

Preberi še: Iiiii! Filip Flisar je svoji izbranki namenil besede, ki bi si jih želela slišati vsaka ženska

Priporočamo tudi: Poglej, kako sta svoje RAZKOŠNO stanovanje okrasila Anamaria Goltes in Luka Dončić (navdih za TRENDI december)

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ