O, ne! Veliko prezgodaj umrla tudi TA zelo znana hollywoodska igralka 😔

Tudi sama si si zagotovo pogledala veliiiiko njenih filmov. Zvezda, Počivaj v miru! 😞

O, ne! Veliko prezgodaj umrla tudi TA zelo znana hollywoodska igralka 😔 (foto: Unsplash.com/kyle) Unsplash.com/kyle
16. 7. 2020

Hollywood žaluje, saj je konec prejšnjega tedna oči za vedno zatisnila igralka Kelly Preston, sicer življenjska sopotnica priznanega igralca Johna Travolte. 

Priljubljena igralka, ki si jo lahko spremljala v filmih Mischief, Twins, Jerry Maguire, The Cat in the Hat , What a girl Wants, Broken Bridges in Old dogs je bila stara 57 let, zanjo pa je bil usoden rak na prsih. 

Preberi, kaj so zapisali njeni tiskovni predstavniki:

Predstavnik družine je sporočil: "12. julija zjutraj je po dveletnem boju z rakom umrla Kelly Preston, ljubljena žena in mama."

Na Instagramu pa se je oglasil tudi njen soprog John Travolta, ki je zapisal, da se je njegova žena z boleznijo močno borila že zadnji dne leti,  ter se ob tem zahvalil medicinskemu osebju, ki je skrbelo zanjo.

Dodal je, da si bo vzel čas za otroka, ki sta izgubila mamo in da se opravičuje, če nekaj časa o družini oboževalci ne bodo  slišali ničesar. 

Poglej si njegovo objavo:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It is with a very heavy heart that I inform you that my beautiful wife Kelly has lost her two-year battle with breast cancer. She fought a courageous fight with the love and support of so many. My family and I will forever be grateful to her doctors and nurses at MD Anderson Cancer Center, all the medical centers that have helped, as well as her many friends and loved ones who have been by her side. Kelly’s love and life will always be remembered. I will be taking some time to be there for my children who have lost their mother, so forgive me in advance if you don’t hear from us for a while. But please know that I will feel your outpouring of love in the weeks and months ahead as we heal. All my love, JT

A post shared by John Travolta (@johntravolta) on

Njegov zapis si v celoti lahko prebereš tukaj:

"S težkim srcem sporočam, da je moja čudovita žena izgubila dveletno bitko z rakom na dojkah. Za njo je pogumen boj, med tem pa je bila obkrožena z ljubeznijo in podporo ljubljenih. Z družino bomo večno hvaležni zdravnikom in medicinskim sestram zdravstvene ustanove Anderson Cancer Center in vsem drugim zdravstvenim centrom, ki so nam na njeni poti pomagali.

Prav tako se zahvaljujemo družini in prijateljem, ki so ji stali ob strani. Kellyjine ljubezni in njenega življenja se bomo za vedno spominjali. Vzel si bom nekaj časa zase in za moje otroke, ki so izgubili mamo, zato prosim, odpustite mi v naprej, če me nekaj časa ne bo od nikoder. Ampak prosim, vedite, da bomo v nadaljnjih tednih in mesecih čutili vašo ljubezen, medtem ko bomo celili rane. Z vso ljubeznijo, J."

Družini izrekamo iskreno sožalje. 😔

Fotografije: Unsplash.com/Kyle, Profimedia

Preberi še: Inja Zalta KONČNO spregovorila o najbolj ČUDNEM življenjskem obdobju do zdaj

Priporočamo tudi: Tanja Žagar: Odzvala se je na govorice o NOSEČNOSTI (preveri, kaj je razkrila!)