O moj booog! Poglej hišo tega znanega slovenskega para, za katero bi morala odšteti 1 milijon evrov

Preveri, o kom govorimo in 'pofirbcaj', kako je videti hiša za 1 milijon evrov. 🥰

O moj booog! Poglej hišo tega znanega slovenskega para, za katero bi morala odšteti 1 milijon evrov (foto: Profimedia) Profimedia
18. 5. 2022

Ob brskanju po spletni strani nepremicnine.net lahko vidiš več milijonskih vil in hiš, mednje pa se umešča tudi 900.000 evrov vredna moderna hiša iz Domžal, v lasti prepoznavnega slovenskega para; Mihe in Jasne Culiberg, lastnika in ustanovitelja igralnice Minicity. 

Wow! Izvedeli smo, ali sta Mija in Lovro danes še vedno skupaj (informacija iz prve roke)

Jasna in Miha sta svojo moderno hišo v Domžalah zdaj dala na prodaj, zanjo pa bi morala odšteti 899.000 evrov, fotografije in video celotne hiše pa si lahko pogledaš na spletni strani nepremicnine.net TUKAJ.

Kaj ti hiša za 1 milijon evrov ponuja?

Vila z 218,60 kvadratnimi metri površine te bo razveselila s svetlo in prostorno kuhinja z jedilnico in delno ločenim dnevnim prostorom. V njej boš našla 2 kopalnici in kar 5 spalnic, zagotovo pa se boš razveselila tudi več kot 600 kvadratov zunanjih površin, ki so, kot lahko vidiš na fotografiji, več kot lično urejene.

TA slovenska vplivnica živi v pravem GRADU, zaradi njenega stanovanja boš sanjala podnevi (FOTO)

V hišo je nameščena tudi zasebna savna, varno pa se boš zagotovo počutila zaradi dvoconskega alarmnega sistema in notranjega video nadzora.

In ko smo že pri fensi hišah ...

Si že videla novo hišo malince Nastje in Filipa Peska? Nastja je na Youtube naložila video, v katerem se je v celoti sprehodila skozi njihovo novo družinsko hišo. Pokukaj, kako je viodeti - morda prav tu najdeš kakšno zanimivo idejo za svoj dom.

Zmagovalec naše Kmetije udeležen v HUDI nesreči (razkrivamo informacije iz prve roke)

Fotografije: Profimedia