O, kaj je pa to? Harry in Meghan po dveh letih ujeli s kraljevo družino (na zelo neobičajnem mestu)

Na skrivaj so se sestali, vendar so jih paparazzi ujeli. In ja, našli smo fotografije. poglej, tole! 

O, kaj je pa to? Harry in Meghan po dveh letih ujeli s kraljevo družino (na zelo neobičajnem mestu) (foto: Profimedia) Profimedia
24. 2. 2022

Meghan Markle se je v javnosti ni pojavila že več kot 100 dni, zato so bili oboževalci nadvse radovedni, kdaj bo to znova storila.

Po tem, ko se je princ Harry  v družbi njegove sestrične Eugenie udeležil športnega dogodka Super Bowl, so v javnost pricurljale novice, da se jima Meghan ni želela pridružiti zaradi nadvse neprijetne situacije princa Andrewa. 

Kar pa je očitno ni odvrnilo, da se je s princeso Eugenio in njenim soprogom Jackom sestala na večerji v Santa Barbari, med katero so kraljeva parčka ujeli tudi paparazzi. 

Kot je videti, je zdaj končno napočil čas, ko je Meghan pripravljena na ponovno druženje s člani kraljeve družine, in začela je pri osebi, s katero je Harry od nekdaj gojil prav poseben odnos.

Tu pa so še obljubljene paparazzi fotografije:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M E G H A N & H A R R Y (@harry_meghan_updates)

S fotografi je razvidno, da je Meghan za to posebno priložnost oblekla bel 'oversized' kostim, lepo pa jo je ponovno videti nasmejano in sproščeno. Se strinjaš?

Upale smo, da se ne bo zgodilo, ampak se je. Kraljica Elizabeta II. je sporočila slabo novico (držimo pesti)!

Fotografije: Profimedia