VIDEO: Nuša Lesar obudila spomin na prvi dan, ko je vodila oddajo Svet

Že osem let je minilo odkar je Nuša Lesar vodila prvo oddajo Svet na Kanalu A. Na dan je prišla naslednja fotografija, ki nosi poseben datum. In ne spreglej! Na dnu članka si oglej najbolj zabavne video utrinke (spodrsljaje) iz oddaje.

 

VIDEO: Nuša Lesar obudila spomin na prvi dan, ko je vodila oddajo Svet (foto: arhiv POP TV) arhiv POP TV
13. 9. 2017

Zgornja fotografija nosi datum 31. avgust 2009 in Nuša o tem datumu pravi:

"Pred osmimi leti sem na ta dan prvič vodila oddajo Svet. Če danes pogledam nazaj, se ne morem odločiti ali sem bila tako pogumna ali tako naivna, da sem se pri svojih 22 letih sploh spustila v kaj takega," se spominja Nuša in dodaja:

"Nekako se je vse izteklo tako, da sem srečna. Da me obdaja ekipa, ki ji težko rečem kako drugače kot svetovna in da imamo gledalce, ki jim težko sploh kaj rečem, ker ni besed, ki bi opisale hvaležnost in ponos, da me in nas spremljate vsako leto znova. 

Hvala vsem, ki ste me v vseh teh letih kaj naučili, mi dali koristen nasvet ali konstruktivno kritiko in vsem, ki mi kdaj pa kdaj namenite kakšno lepo besedom," je še v zapisu na facebooku še razkrila Nuša, ki se je v času študija laboratorijske biomedicine na FFA ukvarjala celo z manekenstvom.

Pred časom odmevala novica o Nušini ločitvi in novi ljubezni!

Danes Nušo pozna praktično vsa Slovenija, zato je veliko zanimanja tudi za njeno ljubezensko življenje

Nuša se je avgusta 2014 poročila s svojim dolgoletnim fantom Sebastjanom Pogorelcem, nato pa kmalu ločila. 

Že letošnje poletje pa je spet našla srečo v ljubezni in sicer je njen novi srčni izbranec Gregor Krušič, tenisač, poslovnež in direktor teniške zveze Slovenije, s katerim zdaj tudi že skupaj živi. 

Si vedela? + Oglej si najbolj zabavne video utrinke iz Sveta!

Da danes Nuša vodi informativno oddajo Svet, je kriv Jože Potrbuješ (šef skupine Čuki), ki jo je opazil, ko je imel intervju na lokalnem radiu v Ribnici, kjer je Nuša takrat delala kot radijska voditeljica.

Jože je bil namreč tisti, ki je poklical programskega direktorja Branka Čakarmiša, in mu povedal za Nušo. 

Oglej si najbolj zabavne video utrinke (spodrsljaje) iz oddaje Svet:

Preberi še: 10 znakov, ki kažejo, da si odkrila svojo sorodno dušo ali pa Dvojčici Prusnik: 5 let po koncu šova Misija Evrovizija Nika ganila z iskrenim zapisom, v katerem je razkrila kruto resnico!

Priporočamo tudi: VIDEO: Zunaj nov 'teaser' iz filma 50 odtenkov SVOBODE in Na dan prišle podrobnosti o nenavadni vezi med princeso Diano in igralcem Kevinom Costnerjem