Novo leto: Kakšna darila izbirajo slavni

Če te še ni zadela decembrska mrzlica in še vedno ne veš, kaj boš kupila fantu ali pa morda najboljši prijateljici, odkrij nakupovalne skrivnosti naših zvezdnikov in si sposodi kakšno super idejo.

5. 12. 2011

Andreja Vakselj, plesalka in članica skupine SheDivaz

“Po navadi imam darila nakupljena že v začetku decembra, saj sem zelo neučakana in zelo uživam v načrtovanju ter nakupovanju daril. Večkrat tudi sama kakšno stvar izdelam in priložim kuplje­nemu darilu.”

MAYA, pevka

“Darila kupujem zadnji trenutek, obdarujem pa po navadi ljudi, ki so mi res blizu. Zame osebno pa so najlepša darila tista, ki jih ljudje izdelajo sami, zato bi si želela, da bi se našlo več časa tudi za kaj takšnega.”

Maja Ferme, modna oblikovalka

“Bolj kot daril se vsako leto veselim praznikov in časa, ki ga bom preživela z meni dragimi ljudmi. Predvsem mi je všeč, da si v tem času ljudje vzamejo več časa za bližnje. Užitek na koncu namreč ni v stvareh, ampak v nas samih.”

Peter Poles, televizijski voditelj

“Darila po navadi naberem že čez leto. Če na koncu kakšno darilo vseeno zmanjka, stvar rešimo z domačimi stvaritvami – mila, vlita v velike školjke, sveče v rabljenih ribjih konzervah, letos origami škatlice s presenečenjem.”

Fotografije: Primož Predalič, Shutterstock, Aleksander Štokelj, osebni arhivi

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri