NOVI COSMOPOLITAN je najbolj opravljiva številka leta (kar 10 zvezdnic nam jo je pomagalo pripraviti!)

Izvoli, prelistaj ga! 😍

NOVI COSMOPOLITAN je najbolj opravljiva številka leta (kar 10 zvezdnic nam jo je pomagalo pripraviti!) (foto: Cosmopolitan SLO) Cosmopolitan SLO
30. 6. 2022

Vsak zadnji četrtek v mesecu je dan za NOVO številko revije Cosmopolitan, tokrat poletno obarvano.

Ker vemo, da vas bo večina tole poletno številko brala na plaži, smo jo obarvale s tematikami, ki ti bodo pod borovci delale dobro družbo.

V najbolj opravljivo številko leta smo strnile cel kup dobrih nasvetov zvezdnic, vročih izpovedi iz estradnih vrst in priznanj, ki ti bodo dale motivacijo in zagon.

Tole je o naši poletni številki v uvodniku zapisala izvršna urednica Kaja:

Ta revija mi je od vseh, ki smo jih v zadnjem letu dni z dekleti ustvarile skupaj, verjetno še najbolj blizu. Razlog? Morda še ne veš, a kar nekaj let sem pod okriljem medijske hiše Adria Media pripravljala intervjuje in novičke za naše tabloidne revije, med drugim tudi revijo Story. Kar v osnovi pomeni, da je telefonski klic z Mišo Molk ali popoldanski klepet z Janom Plestenjakom vedno le klik na mojem mobilnem telefonu stran. Zato pravzaprav ni čisto nič nenavadno, da sem slovenske estradnike srečevala praktično vsak dan. V njihovih pisarnah, na snemanjih, pri njih doma ...

A kar se srečevanja svetovnih zvezdnikov na čisto običajnih mestih tiče, sem zagotovo rojena pod srečno zvezdo. Prvič sem to na lastni koži občutila, ko sva se s prijateljico dva tedna potepali po New Yorku in čisto po naključju naleteli na prizorišče snemanja takrat noro priljubljene serije Gossip Girl. Kot da to še ni bilo dovolj, sva tam od blizu spoznali (in se celo fotkali, dokazno gradivo prilagam spodaj) s Chuckom Basom (Ed Westwick), Natom Archibaldom (Chace Crawford) in Sereno van der Woodsen (Blake Lively). Da sem res čisto prava 'zvezdniška seronja', sem celotnemu svetu potem še enkrat potrdila ob eni drugi priložnosti, približno leto ali dve pozneje, ko sem poletje preživela v poletni šoli na UCLA v Los Angelesu in tam iz prve vrste doživela enega najbolj poznanih svetovnih dogodkov Teen Coice Awards. Iz okna svoje študentske sobe sem namreč ves večer spremljala podelitev, na kateri so se zvrstili David Beckham, Pharrell​ Williams, Megan Fox in celo nogometaš Ronaldo. Okej, morda res ni bila ravno prva vrsta, a bila sem dovolj blizu, da se še zdaj v živo spominjam nenormalnih količin tiste famozne sluzi iz pesmi Happy Pharrella Williamsa, ki so jo obiskovalci špricali vsepovsod (mimogrede, spomniš se lahko, da se je cel incident zgodil, ko sta jo po obrazu na odru tedaj skupila David in njegova dva sinova Romeo in Cruz).

​Torej, ... zvezdniški svet in vse njegove vidike smo ti z dekleti tokrat zapakirale v najbolj opravljivo številko leta in ti z njo zagotovile nekaj zanimivega čtiva, ki ti bo, vsaj upam, popestril tvoje dni na plaži.


​Naj te ta mesec spremljajo zvezde,

​xoxo

​Kaja Berlot

SKLENI LETNO NAROČNINO NA REVIJO COSMOPOLITAN IN PREJMI SUPER DARILO! 

Če se ta mesec naročiš na revijo Cosmopolitan pa prejmeš še SUPER LEPOTNO darilo - komplet EGGO Magic Pads v vrednosti 21,90 evra, ki se aktivirajo le z vodo in v minuti s tvojega obraza odstranijo vsa ličila.