Nova, žareča in vitka Kelly Osbourne

Čeprav je še mlada, je Kelly Osbourne, hčerka razvpitega in neumornega rokerja Ozzyja Osbourna, v preteklosti doživela že kar nekaj vzponov in padcev.

18. 5. 2012

Danes ima težave z odvisnostjo pod nadzorom, a vendar še vedno obstaja nekaj, česar se preprosto ne more nasititi.

Po poročanjih spletnega portala okmagazine.com se je v ameriškem pogovornem šovu Anderson predstavila povsem nova, nadvse žareča in vitka Kelly Osbourne. Tema številka ena je bila seveda njena nečakinja Pearl, dober mesec dni stara hčerkica njenega brata Jacka.

Navdušena nad nečakinjo

Ko je Kelly prvič videla malo 'štručko', je bila njena reakcija zelo čustvena.

''Moram ti priznati, da nikoli nisem verjela v ljubezen na prvi pogled, a ko sem videla, kako popolna in ljubka je ta dojenčica, sem bila vsa iz sebe. Bolj sem jokala kot vsi drugi,'' je 27-letnica odkrito poročala voditelju omenjene oddaje Andersonu Cooperju. Dojenčica je teto Kelly tako zelo navdušila, da ji je zdaj postala celo všeč ideja, da bi tudi sama postala mamica. Še več, s pomočjo dobre vzgoje, katere je bila deležna od svojih staršev, bi rada postala 'najboljša mama vseh časov'. To je izjava, ki bi še pred nekaj leti med ljudmi sprožila precejšnjo mero skeptičnosti.

Naj spomnimo, da se je leta 2004 tedaj komaj 19-letna Kelly odpravila v kliniko za zdravljenje odvisnosti, kjer se je želela znebiti odvisnosti od tablet proti bolečinam. Kmalu so sledile še težave z alkoholom. Danes naj bi bile vse te težave le še stvar preteklosti, toda hčerka rokerja Ozzyja Osbourna, vodje skupine Black Sabbath, je potrebovala resno opozorilo, da se je končno odločila, da bo spremenila svoj življenjski slog:

''Dokler se v moje življenje niso vmešali mediji, se nisem zavedala, da z mano nekaj ni v redu. Če se nekega dne zbudiš in v angleškem časopisu prebereš članek o 'nasedlem kitu v podobi Ozziejeve hčerke', to tvoji samozavesti ne dene ravno dobro.''

Gleda stare fotografije

Da se slučajno ne bi spozabila in ponovno padla v pekel odvisnosti, samo sebe redno sooča s svojo temačno preteklostjo.

''Grem na splet in si ogledujem svoje stare fotografije. Te mi najbolje ponazorijo, kako daleč sem prišla in kje ne bi rada bila.''

Tudi v poklicnem smislu gre Kelly na bolje. Po tem, ko se je njena kariera glasbenice izkazala za povprečno, če ne celo za slabo, zdaj briljira kot gostiteljica in modna strokovnjakinja šova Fashion Police. Kdo ve, morda bo v bližnji prihodnosti njeno srečo zaokrožil naraščaj.