Nov trend med slavnimi: Hčerke dobivajo moška imena

Simpatična angleška igralka Keira Knightley, ki je svojega prvega otroka povila že pred tremi meseci, je pred kratkim razkrila, kako ga je poimenovala. Tridesetletnica je hčerki nadela moško ime Edie, kar pomeni, da nadaljuje nov trend, ki se je pojavil med slavnimi.

Keira Knightley in njen 
mož James Righton sta 
hčerkici nadela moško 
ime Edie.  (foto: Profimedia) Profimedia
25. 8. 2015

V Hollywoodu je trenutno namreč zelo popularno, da slavni starši svojim hčerkam dajejo moška imena. Igralska zakonca Blake Lively in Ryan Reynolds sta svojo decembra lani rojeno deklico poimenovala James, njuna kolega Mila Kunis in Ashton Kutcher pa sta se odločila, da bo njuna ljubljena hčerkica, ki je luč sveta ugledala oktobra lani, nosila ime Wyatt.

Ne smemo pozabiti niti na hollywoodsko zvezdnico Drew Barrymore in njenega soproga Willa Kopelmana, ki sta svoji hčerkici, rojeni aprila lani, nadela ime Frankie, igralca Kristen Bell in Dax Shepard pa sta prvo od dveh hčerk poimenovala Lincoln.

Keira Knightley, ki je šele po treh mesecih razkrila ime svoje prvorojenke, rojene maja v Londonu, se je očitno odločila, da bo sledila temu zvezdniškemu trendu ... Sicer pa je angleška filmska zvezdnica v intervjuju za modno revijo Elle pred kratkim prvič spregovorila tudi o materinstvu.

Med drugim je razkrila, da je presenečena, da kljub večmesečnemu pomanjkanju spanca povsem normalno funkcionira, in dodala, da se po porodu počuti veliko bolj samozavestno in da bolj ceni svoje telo, ki ga ima po novem tudi raje.

"Po nosečnosti, porodu in zdaj še dojenju si ne bom nikoli več mislila ničesar slabega o svojem telesu, ki je absolutno fantastično in fascinantno," je izjavila ponosna mamica, ki je od 4. maja 2013 poročena z angleškim glasbenikom Jamesom Rightonom.

Napisal: Tim Jeras (za Novo)