Noseča Severina Vučković si želi deklice

Najbolj seksi Dalmatinki se je z nosečnostjo uresničila dolgoletna želja, saj bo končno postala mamica.

10. 8. 2011

Z zaročencem, srbskim podjetnikom Milanom Popovićem, novega člana družine pričakujeta februarja prihodnje leto.

“Vedno so bili otroci okoli mene, zdaj pa bom imela tudi svoj naraščaj. Noseča sem z moškim, ki ga obožujem in on mene ter me obdaja z ljubeznijo in pozornostjo, zato lahko rečem, da še nikoli nisem bila bolj srečna,” je povedala Severina, ki je v tretjem mesecu nosečnosti, zato se ji blaženo stanje na trebuščku sploh še ne pozna.

Svoje še vedno popolno telo je Severina pokazala tudi v zadnjem spotu za novo pesem Brad Pitt, ki so ga predvajali pred nekaj dnevi in v katerem nastopa v spodnjem perilu.

Če bo punčka, bo Coco!

Severina ne skriva svojega veselja ob dejstvu, da je noseča, zato je tudi takoj priznala, da si zelo močno želi poviti deklico, zanjo pa ima tudi že izbrano ime - Coco.

“Zelo rada bi najprej povila hčerko. Poimenovala bi jo Coco. To ime imam izbrano že od nekdaj, saj sem nadvse oboževala pravljice, v katerih se Coco pojavlja kot glavni lik,” je povedala popularna pevka in dodala, da se bosta s partnerjem, srbskim kraljem bakra, kot pravijo Milanu Popoviću, kmalu preselila v Split, kjer živi njena mama, tako da ji bo ta lahko pomagala pri dojenčku.

Zaljubljeni parček te dni tako s polno paro išče ustrezno bivališče v bližini pevkine mame, ko bo otrok odrasel, pa se namerava družina preseliti v Beograd. Po njunem mnenju namreč veliko mesto ponuja več možnosti za šolanje otrok, poleg tega pa v srbski prestolnici živi tudi Severinina sestra z družino.

Povzeto po reviji Lea