Noro seksi in prisrčno, to je Rachel Bilson

Punce smo zaljubljene v njeno garderobo, fantje pa ... vanjo! Rachel Bilson ti svetuje, kaj storiti, da bo tvoj videz edinstven, tvoja zveza pa trajna (zadevi sta povezani).

Noro seksi in prisrčno, to je Rachel Bilson (foto: Matthias Vriens Mcgrath) Matthias Vriens Mcgrath
22. 5. 2013

"Ugotovila sem, da imam preveč dolgočasnih modrčkov," med preučevanjem delikatnih spodnjih cunjic izjavi Bilsonova. Smo namreč v trgovini s spodnjim perilom na bulvarju Ventura v Los Angelesu, kjer nas je Rachel popeljala po nekaterih svojih najljubših trgovinah (takšnega šoping zmenka se zagotovo ne bi branila nobena).

Zagledala se je v čipkasto stvarco svetlo vijoličaste barve, med brskanjem pa naletela tudi na zanimivejše kose. Zelo se je na primer zabavala, ko je pomerila črno prevezo za oči z mačjimi ušesci, ki je bila videti kot nekaj, kar bi našli v knjigi 50 odtenkov sive ...

Bilsonova je v prevelikem sivem puloverju, kavbojkah in škorenjcih z neti iz njene kolekcije na ShoeMint videti preprosto kul (škorenjci sodijo med njene trenutne obsesije tako kot vse, kar ima črte, in harem hlače: "Moj novi najljubši kos, ker so tako zelo udobne."). Ko se odpravimo proti trgovini Stacey Todd, pa se ustavi. "Počakajte, tja ne morem," potoži. "Poznajo me in takoj bodo na dan privlekli Rag and Bone in Isabel Marant ... zame potem ni več poti ven!"

Zato raje zavije v trgovino s kopalkami, saj bo s fantom Haydenom Christensenom kmalu pobegnila na kratek oddih. Izvleče kopalke s svetlečimi kamenčki. "Teh s kristali okrašenih kopalk in vsega tega kamenja ne razumem," izjavi. Ko si ogleda nekaj enodelnih kosov, za katere se na koncu odloči, da bi bili lepše videti na nekom, ki je malo višji, si izbere modro-bele bikinke s cikcakastim vzorcem. "Sploh še ne vem, kam bova šla, vem samo, da potrebujem dopust," pravi.

Ker snema serijo Hart of Dixie, ustvarja svojo linijo čevljev in igra glavno vlogo v komediji The To Do List, ki bo na platna prišla v avgustu, Bilsonova res nima veliko prostega časa. Večino časa, ki ji le ostane, preživi v svojem gnezdecu. "Zelo rada kuham, zato si večkrat doma narediva večerjo in gledava filme," pravi Bilsonova, ki navdih za svoj slog črpa tudi iz kombiniranja oblačil v starih filmih. "Vsekakor razmišljam tudi o družini. V prihodnosti si želim otroke in upam, da jih bom res imela," doda.

Bilsonova pravi, da je v nasprotju z Zoe, cinično newyorško zdravnico, ki jo igra v seriji Hart of Dixie, čisti romantik. "Sem zelo dobra partnerica. Te stvari so zame na prvem mestu. Sem tiste vrste punca, ki svojemu dragemu rada skuha najljubšo večerjo, ko se vrne domov. Ko si v paru dlje časa, je izkazovanje pozornosti še toliko bolj pomembno. Zmenki in skupne večerje so odlična stvar, saj se ob takšnih priložnostih urediš za svojega partnerja, kar je zabavno! Veš, kaj bo tvojemu partnerju všeč, in občutek, ko si videti dobro, je odličen." In kaj dekle, ki se rada obleče udobno, izbere za vroč zmenek? "Fantom videz veliko pomeni: z oprijeto obleko ali kratkim krilcem ne moreš zgrešiti!"