Noro! Po nakupih z Juretom Koširjem!

Si vedela, da je bil Jure Košir 15 let v samem vrhu svetovne smetane alpskega smučanja? Športni as je še vedno zelo aktiven, če pa ga spremljaš na družbenih omrežjih že zagotovo veš, da je med široko paleto njegovih aktivnosti tudi vloga voditelja za vodilno spletno trgovino Shoppster. Te zanima, kako si ga lahko vzameš za vzgled in prideš do več časa zase?

Noro! Po nakupih z Juretom Koširjem! (foto: Promocijsko gradivo) Promocijsko gradivo
14. 3. 2022 | Promocijsko sporočilo

Zagotovo si predstavljaš, da je Jure zelo zaposlen. Še vedno se veliko ukvarja s športom, skrbi za zdravo življenje in obenem žonglira z vrsto aktivnostim, ki se jim rad posveča. Med vsemi vlogami pa izstopa njegova vloga v pisani druščini Shoppster voditeljev, ki skrbijo za zanimive predstavitve bogate ponudbe izdelkov.

Prilagodi si urnik po svoje

Jure se zagotovo bolj kot kdorkoli drug zaveda, da je pomembno usklajevanje vseh obveznosti. Ker se je Shoppster povsem osredotočil na komuniciranje na družbenih omrežjih, je usklajevanje za Jureta postalo lažje. Voditelji so lahko ves čas v stiku z uporabniki, Jure pa v tem zagotovo uživa. »Preizkušanje izdelkov in potem predaja teh informacij ljudem me zelo veseli. Vsi na Shoppsterju se super razumemo in nov format komuniciranja na družbenih omrežjih je zagotovo še bolj prijazen našemu lifestyle duhu in potrošnikom, ki od nas pričakujejo koristne nasvete.«

Znajdi se

Spletno nakupovanje ti je torej še bolj na dosegu palca, s katerim se pomikaš po družbenih omrežjih. Tudi sama veš, da na Facebooku in Instagramu preživiš veliko časa in če si vsaj malo podobna nam, se v tvoji nakupovalni košarici kaj hitro znajde kakšen izdelek. In kako bi izgledalo nakupovanje z Juretom Koširjem? »Večino časa bi preživeli na oddelku z avdio in video izdelki, torej bolj tehnične zadeve,« priznava Jure. In ne moremo ga obsojati – navsezadnje ga tam pričaka široka ponudba najrazličnejših izdelkov po ugodnih cenah.

Postavi se na prvo mesto

Skrb zase je včasih tako preprosta kot skodelica kave, spet drugič pa predstavlja nov kos za tvojo garderobo. Karkoli že potrebuješ, Shoppster ima vse. Na družbenih omrežjih lahko spremljaš raznovrstno ponudbo izdelkov, v kateri boš našla marsikaj zase. Postopek naročila je enostaven, pogledaš si lahko vse podrobnosti in potem se samo sprostiš in počakaš poštarja. Psst – Jure nam je zaupal tudi, da bodo skupaj s Shoppsterjev v prihodnje svoje sledilce še bolj razvajali.

Jim že slediš? 😉

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shoppster Slovenija (@shoppsterslovenija)