Njen zakon je v hudi krizi

Govorice o krizi v zakonu glasbenikov Jennifer­ Lopez in Marca Anthonyja postajajo čedalje glasnejše. Po najnovejših informacijah naj bi zvezdnica na skrivaj že obiskala odvetnika za ločitve.

4. 2. 2009

Prstan na prstancu, prstan v torbici, prstan v smeteh? V zakonu Jennifer Lopez in Marca Anthonyja po štirih letih in pol ne kaže najbolje. Tako vsaj trdijo ljudje, ki so slavnima zakoncema blizu. Pravijo, da se glasbenika v javnosti le pretvarjata in na vso moč trudita, da bi bilo videti, kot da je med njima vse v najlepšem redu.

Nič ne prizna

Neki njun znanec je razkril, da je Jennifer že celo obiskala ločitvenega odvetnika. Na skrivaj, seveda. Ne nazadnje je pred kratkim javno zatrjevala:

“Ločitev nikoli ni bila in še vedno ni opcija.”

To je izjavila kratko in jedrnato ter v čustvenem smislu precej neprepričljivo. Pojasnila je tudi, zakaj na neki prireditvi ni nosila poročnega prstana:

“Pač se ni podal k obleki.”

Takšne in podobne cinične izjave so na las podobne tistim nedozorelim frazam, ki sta jih v času zakonske krize uporabljala tudi pevka Madonna in režiser Guy Ritchie v želji, da bi zavajala javnost.

Razlogov za prepir ne ­manjka

Jennifer in Marc se menda komajda še pogovarjata. Če pa se že zapleteta v pogovor, kmalu poči.

“O vseh stvareh se prepirata kot pes in mačka,” zatrjuje omenjeni znanec.

Razlogov za zakonski razdor je več kot dovolj – njegova obsedenost z nadzorovanjem, njene frustracije, skupni stres zaradi 11-mesečnih dvojčkov Maxa in Emme. Še posebej sporna točka pa je verska vzgoja njunih otrok.

“Marcu in njegovi družini je katoliška vera zelo pomembna, Jennifer pa misli, da bi imela otroka v življenju največ koristi od scientologije,” pravi njun znanec.

Jennifer naj bi šla na živce tudi njena vloga gospodinje in matere.

“Večkrat se ozre okoli sebe in se vpraša, ali naj bi bilo to njeno življenje. Sovraži dejstvo, da gre vse, za kar se je tako močno trudila in delala, po zlu,” v en glas pripovedujejo njeni prijatelji in dodajajo: “Vse od rojstva otroka je v njunem zakonu ogromno stresa, tako kot pri drugih mladih starših. A čeprav je minilo že kar precej časa, izboljšanja odnosov kar ni in ni na vidiku. Prepirata se več kot kdaj prej.”

Marc je prevzel oblast

Ob tem pa ne smemo pozabiti, da je Marc moški, s katerim se je Jennifer končno lahko ustalila in si ustvarila družino. Po številnih ljubezenskih razmerjih in dveh porokah, z natakarjem Ojanijem Noo in plesalcem Crisom Juddom, je ravno temu, do takrat precej neznanemu portoriškemu pevcu uspelo ukrotiti vzkipljivo divo. Toda to mu je očitno uspelo le zato, ker se ji je podredil.

“Ona je že od nekdaj šefinja,” je Marc napol v šali izjavil že poleti 2007. Jennifer pa je nekoč menila:

“Težko je živeti v moji senci.”

Takrat je bila namreč ona velika zvezdnica, on pa je bil le moški ob njeni strani. Zdaj pa se v njenem življenju razen previjanja in gretja stekleničk ne dogaja kaj dosti, Marc pa žanje en uspeh za drugim. Ta zamenjava vlog je prinesla tudi posledice in njun prijatelj pravi:

“Zdaj on kontrolira njo.”

Med drugim naj bi zanjo izbiral oblačila in preverjal telefonske klice. Seveda ni prav nič presenetljivo, da tako velika diva, kot je Jennifer, dolgoročno tega ne bo dopustila.

“Spet bi bila rada stara J. Lo,” je povedala njena prijateljica.

Slovo na koncertu?

Ali bo svojo željo uresničila, bomo izvedeli kmalu. Menda naj bi Jennifer in Marc 14. februarja javno objavila ločitev. Pred kratkim je prijatelj slavnih zakoncev povedal:

“Ločitev bi rada naznanila po Marcovem koncertu v newyorškem Madison Square Gardnu. Jennifer bi rada z njim namreč odpela še en duet. To bi bilo grenko-sladko slovo.”

Vir: Lea

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri