Nives Orešnik in Jan Kovačič razkrila recept, kako ohraniti zdravo zvezo v medijskem svetu!

Nives Orešnik in Jan Kovačič sta skupaj šele dobro leto, a se o simpatičnem parčku vedno več govori. 

Nives Orešnik in Jan Kovačič razkrila recept, kako ohraniti zdravo zvezo v medijskem svetu! (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
10. 4. 2018

Nives Orešnik je v medijskem svetu prisotna že kar nekaj časa, bolj podrobno  smo jo lahko spoznali, ko je leta 2012 osvojila naziv Miss Slovenia. Sedaj pa predvsem sledimo njenim nasvetom za zdravo prehranjevanje in športno aktivnost, ki jih deli kot osebna trenerka.

Dodaten razlog, zakaj ljudi zanimajo podrobnosti iz njenega življenja, pa je tudi njen srčni izbranec Jan Kovačič, ki je prav tako osebni trener (trenutno ga lahko spremljamo v šovu The Biggest Loser Slovenija).

Oba sta zaradi svojih interesov in poklica močno medijsko izpostavljena, kar je bil tudi eden izmed razlogov, da sta se sploh spoznala, saj so se njune poti večkrat prekrižale na različnih družabnih dogodkih, prav tako pa sta se spremljala tudi prek družbenih omrežij.

 

A post shared by Nives Oresnik (@nivesoresnik) on

Začetek romance

Za revijo Story je Jan razkril, da se je njuna "zveza" začela kmalu po njegovih sanjah o Nives (iii, kako srčkano), ko sta še nekaj časa samo poslovno sodelovala, potem pa se je iz tega razcvetela tudi romanca.

 

A post shared by Jan Kovacic (@jankovacic_reset) on

Kako ohranjati zdravo zvezo v medijskem svetu?

Medijska prepoznavnost ti sicer lahko močno pomaga na kariernem področju, vendar včasih preveč posega v tvoje zasebno življenje. Zaradi tega včasih trpijo tudi tvoji odnosi s prijatelji, družino in partnerjem, česar se zaveda tudi Nives.

Na Instagramu je pred kratkim objavila simpatično fotografijo z Janom, pod katero je delila ta iskren zapis:
"Vsi, ki me bolje poznajo vedo, da nikoli nisem preveč rada delila zasebnosti in da se pretirano ljubezensko nisem izpostavljala s partnerjem. Vendar to ne pomeni, da mi odnos pomeni manj ali da ga ne cenim, da nisem ponosna in srečna. Po tem, ko sem že "preživela" eno "medijsko zvezo" in "medijski razhod" (kar ni tako preprosto kot se verjetno zdi marsikomu), si tudi Jana nisem izbrala zaradi tega."

Dodala je tudi, da se zaveda, kaj s seboj prinese medijska izpostavljenost in zato sta z Janom za revijo Story tudi odgovorila na nekaj vprašanj, med drugim je o njuni zvezi povedala tole:

"V najinem odnosu ni prostora za podcenjevanje, sem pa imela te izkušnje v preteklosti. Moje stvari nikoli niso bile tako pomembne kot partnerjeve. Bila sem mlajša, zato moje mnenje zanje ni bilo tako pomembno. Moja zanimanja niso bila tako važna."

Nives je dejala tudi, da si morata partnerja izkazovati obojestransko podporo, saj sta s tem boljša posameznika in boljši par, dejstvo, na katerega pa v partnerskih odnosih velikokrat pozabimo. 

Vir: govori.se, revija Story

Foto: arhiv, Helena Kermelj Instagram.com/nivesoresnik, Instagram.com/jankovacic_reset

Preberi še: Indira Ekić ponovno presenetila s spremembo videza!

Priporočamo tudi: Marko Potrč objavil fotografijo svoje Lili brez ličil s čudovitim pripisom