Nina Vodopivec (Tabu) sicer zbrala dovolj za vrnitev v SLO, a kaj, ko se ji je potem zgodilo TO

Morala bi se že vrniti v Slovenijo, potem pa je sledilo še eno (zelo) neprijetno presenečenje. 

Nina Vodopivec (Tabu) sicer zbrala dovolj za vrnitev v SLO, a kaj, ko se ji je potem zgodilo TO (foto: Facebook.com/nina vodopivec) Facebook.com/nina vodopivec
24. 5. 2022

Verjetno se še spomniš, da se je nekdanja pevka skupine Tabu, ki je zadnja leta živela v ZDA, zašla v stisko. S pomočjo platforme Sporfund je zbirala denar za vrnitev v domovino, kar ji je v kratkem času tudi uspelo.

Zdaj pa se je sledilcem oglasila prek Instagrama. Dejala je, da bi njeni psički morali potovati proti Sloveniji, a se je vse skupaj zapletlo. Psički sta bili pripraviljeni na pot, a nato so ugotovili, da manjka en dokument.

"Psički letita šele v sredo," je dejala Nina. Za razkritje tega, kar se dogaja, se je odločila zato, ker, kot pravi, "ste vi tisti, ki ste del te zgodbe in ste omogočili, da smo mi zdaj v tem procesu."

Pravi še, da ji srce trepeta, saj noče, da bi bili njeni ljubljenki preveč travmatizirani zaradi vsega skupaj. Nina bo sicer domov letela en dan prej, torej v torek zjutraj. Kljub vsemu, kar jo je doletelo, je zelo optimistična in se veseli vrnitve v Slovenijo.

 
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Voda (@ninainvoda)

Že veš, zakaj se je v resnici preselila v ZDA? Vse o tem, smo zapisale v spodnjem članku! 

ZATO je Nina iz Tabu pred 4 leti v resnici MORALA oditi iz Slovenije (gro-zlji-vo)

Preberite več na Govori.se

Fotografije: Facebook.com/nina vodopivec