Nina Šušnjara in Anže Zalar: Prišlo na dan, zakaj sta se v resnici razšla!

Po dobrih štirih letih sta Nina Šušnjara in Anže Zalar sklenila, da je čas za razhod. Novico je modna oblikovalka sicer potrdila že konec februarja, zdaj pa je iskreno povedala še, zakaj se je njuna ljubezenska zgodba končala.

Nina Šušnjara in Anže Zalar: Prišlo na dan, zakaj sta se v resnici razšla! (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
6. 4. 2017

Septembra 2015 je Nina Šušnjara novinarki revije Story na vprašanje, če s šest let mlajšim plesalcem Anžetom Zalarjem načrtujeta poroko in otroke, odgovorila:

"To še pride na vrsto. Oba z Anžetom si to želiva in tudi mirna sva, ker veva, da sva se našla in da je to to. Zdaj sva rekla, da se najprej posvetiva temu projektu, kjer ima v ekipi svoje mesto tudi Anže, ki mi kreativno zelo pomaga. Kako, razkrijem kmalu. Ravno včeraj sem rekla, da ne morem verjeti, da imam poleg tega, da sem čisto nora nanj, od njega še korist. (smeh) Pa še niti računa mi ne izda! (smeh) Študira pravo in bo pravnik, a bo z mojo pomočjo obdržal ta kreativni del sebe, ki ga dela prisebnega."

Leto, ki je sledilo, pa je bilo za parček očitno prelomno, saj je meseca februarja letos Nina razkrila, da z Anžetom nista par že nekaj časa.

Zdaj je v intervjuju za aktualno številko revije Story razkrila, zakaj se je njuna ljubezen po dobrih štirih letih zveze ohladila.

"Če dva cenita različne vrednote in to, kaj je v življenju res pomembno, pač nista za skupaj,"

je povedala Nina in dodala:

"Imela sva popolnoma različne poglede na to, kakšen naj bi bil partnerski odnos v zreli, odrasli vezi. Tega ne moremo spoznati na popolnem zmenku in v popolnih okoliščinah, ampak šele takrat, ko nastopi realno življenje, ko padejo maske, in takrat ljudje pokažejo svoj pravi obraz."

Kaj je še razkrila Nina, ki je ravno ta teden na tednu mode v Ljubljani predstavila svojo najnovejšo kolekcijo, si preberi v intervjuju, ki ga najdeš v novi številki revije Story.

Preberi še: Ljubezenski horoskop: Kaj za zvezo pomeni, če sta partnerja rojena v istem znamenju? ali pa Odkrito priznanje: Chrissy Teigen od rojstva Lune bije boj s poporodno depresijo

Priporočamo tudi: intervju z zmagovalko izziva Dekle z naslovnice Kajo Vidmar: "Tako močno sem jokala, da se nisem znala umiriti"