Nina Osenar spregovorila o romanci z Dejanom

Priljubljena voditeljica Nina Osenar je pred kratkim v svoji oddaji Zaljubljeni v življenje podala kar nekaj dvoumnih izjav, med drugim tudi namige o poroki ...

Nina Osenar spregovorila o romanci z Dejanom (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
4. 12. 2015

Nina se je namreč v svoji oddaji med pripravljanjem mase za sladico z roke snela prstan in pripomnila, da na žalost ni zaročni, pa tudi poročni ne, je pa dodala, da nikoli ne veš, kaj ti življenje prinese.

Želje o njeni partnerski prihodnosti je preverila revija Nova, za katero je Nina povedala, da z izjavo v oddaji ni hotela namigovati na nič konkretnega.

"V resnici sem sama nad sabo presenečena, ker zdaj celo dopuščam možnost, da se mi poroka ne zdi povsem nepotreben kič," je pojasnila in dodala, da se je njen partner Dejan Kontrec njeni izjavi v oddaji iz srca nasmejal. "Zdaj me že dobro pozna in vedel je, da je bilo to izrečeno v kontekstu, ki sem ga prej pojasnila," dodaja.

Da je med mladima zaljubljencema vse, kot se šika, potrjuje tudi njuno zadnje potovanje, ko sta se vikend pred martinovim skupaj odpravila v angleško prestolnico.

"V Londonu sem bila v zadnjih dveh letih kar pogosto, saj se je tja zaradi dela preselil moj brat. Vsakič, ko imam priložnost, da lahko za tri do štiri dni 'pobegnem', ga z veseljem obiščem! Je bil pa London tokrat še toliko lepši, ker je bil z menoj Dejan. Vsak sojin kapučino – ki je v Londonu res res vrhunski – je bil tokrat še slajši," je priznala temnolaska.

Še več o Nininem zasebnem življenju preberi v aktualni številki revije NOVA!

Nova

Preberi še: Zala Đurić Ribič snema nov film! ali pa si oglej najnovejše fotografije s Severinine poroke!

Priporočamo tudi kolumno Ellove novinarke Urše Jerkič, ki pravi: "Biti ženska je izčrpavajoče"