Nina Osenar rodila sinčka! Preberi, kakšno čudovito ime mu je dala ...

33-letna televizijska voditeljica Nina Osenar, ki ravno danes (15. maj) praznuje rojstni dan je pred kratkim rodila prvega otroka. S partnerjem Dejanom Kontrecem sta se razveselila sina, ki sta mu dala čudovito neobičajno ime.

Nina Osenar rodila sinčka! Preberi, kakšno čudovito ime mu je dala ... (foto: Goran Antley) Goran Antley
15. 5. 2017

Kot smo danes lahko prebrali v reviji Nova, sta Nina in Dejan svojemu sinčku dala ime Marlon.

Dejan, ki ima iz prejšnjega zakona z nekdanjo pevko Piko Božič, že 15-letno hči Liu in 10-letnega sina Taia, je še povedal, da je bila ideja za ime Ninina, a je tudi njemu to ime takoj priraslo k srcu.

Poznaš njuno (kar malce filmsko) ljubezensko zgobo?

Takoj sta se totalno začutila in ujela!

Nina, priljubljena televizijska voditeljica, ki se je nekoč gola slikala za Playboy, in Dejan, zdaj generalni sekretar Hokejske zveze Slovenije, sta se pred približno dvema letoma spoznala prek skupne prijateljice.

Ta je nekega dne Nino presenetila med snemanjem oddaje Ne se hecat, po snemanju pa je sledilo prvo srečanje, skupna pijača, kosilo in druženje, med katerim se jima je pridružil še Kontrec.

Pozitivna energija med njima naj bi poskrbela še za nekaj nadaljnjih srečanj in hitro naj bi ugotovila, da si želita ta druženja nadaljevati in poglobiti.

Po komaj dveh mesecih zveze je Nina povedala:

"Takoj sva vedela, da bo med nama neka prav posebna vez! Res je zelo hitro in tako mojim kot njegovim prijateljem je to hecno. Saj tudi, če bi meni prijateljica povedala, da nekoga pozna mesec dni in se je že odločila za življenje z njim, bi ji rekla, da je to kar velik korak, in bi se mi zdelo kar malce noro. A sva se res tako totalno začutila in ujela."

V medijih so bile na začetku njune zveze še posebej glasne govorice, ker se je Nina (zelo hitro) vselila v hišo, v kateri je Dejan nekoč živel z zdaj že bivšo ženo Piko Božič.

A to, da si je nekoč v tej isti luksuzni hiši ob Koseškem bajerju v Ljubljani Dejan delil življenje z bivšo ženo, Nine prav nič ne moti:

"Če imaš nekoga rad, je vseeno, kje živiš, na to se ne oziram." Ko je Nina spoznala Dejanova otroka, s katerima se z odlično razume, je povedala tudi, kako blesti v vlogi očka:

"Dejan je čudovit oče. Neskončno lepo je videti, kako v njuni bližini izžareva neko prav posebno toplino, milino, predanost, brezpogojno ljubezen."

Srečo kronala z dojenčkom

Maja letos sta Dejan in Nina svojo ljubezen okronala še z naraščajem, v prvi polovici maja 2017 je lepotica povila sina Marlona.

Ko je zanosila, je Nina povedala, da je bila nosečnost načrtovana in zelo zaželena.

Iskreno je tudi povedala, da ji je bilo prve tri mesece kar precej slabo, je pa ves čas skrbela za polnovredno in raznovrstno prehrano in za to, da je bila obdana sem z ljudmi, ki jih ima rada, zato ni čudno, da je bila tudi v nosečnosti videti čudovito.

Zagotovo pa so njen recept za lep videz tudi njeni lepotni rituali, o katerih je govorila pred kratkim.

Razkrila je: "Poleg terapij, ki jih namenjam svojim lasem, pod svoje lepotne rituale štejem tudi jogo in meditacijo. Všeč so mi tudi jutranji sprehodi v naravi in prva kavica z mojim dragim ... tudi to so lepotni rituali, ker me vse to polepša."

Se bosta poročila?

Še preden je Nina zanosila, so se pojavljala tudi vprašanja o morebitni poroki, o kateri pa Nina pravi:

"Kar se mene tiče, sem srečno poročena! Zaljubljena in ljubljena! Z Dejanom sva pa tudi že imela simbolično poroko, ko sva si lani v znak najine ljubezni dala narediti ista tatuja.

To je kot obljuba večne zvestobe, najbrž bolj definitivno in stalno, glede na to, da je zadeva neizbrisljiva, na drugi strani pa, če gre kaj narobe, so ločitveni papirji podpisani v hipu. No, vsekakor ne ena ne druga reč ni večna, če se ti sam tako ne odločiš."

Preberi še: 5 skrivnosti, ki jih poznajo pari, ki se NE prepirajo (tako pogosto) ali pa Ti znaki razkrivajo, da te bo zelo kmalu zasnubil <3

Priporočamo tudi: Glamping na Bledu: fantastična ideja za vikend "pobeg" v dvoje (priporočilo naše novinarke)