Nina Ivanič (Reka ljubezni) je za novo vlogo ponovno popolnoma spremenila videz

Po koncu Usodnega vina je za vlogo v Reki ljubezni doživela veliko lepotno preobrazbo. Preveri, kakšno je prestala tokrat. 😉

Nina Ivanič (Reka ljubezni) je za novo vlogo ponovno popolnoma spremenila videz (foto: Ana Gregorič) Ana Gregorič
18. 9. 2019

Priljubljeno igralko Nino Ivanič smo na televiziji lahko spremljali že v številnih vlogah, v zadnjih letih pa smo jo gledalci dodobra vzljubili najprej v seriji Usodno vino, nato pa še v nadaljevanki Reka ljubezni.

No, Nina je za nastop v seriji Reka ljubezni že drastično spremenila svoj videz, tedaj pa je o spemembi naši novinarki povedala tole: 

"Pričeska je bila načrtovana v profesionalnem smislu, sama bi si morda omislila daljši paž. Želela sem se torej postriči, ne pa tako radikalno spremeniti videza. Zaradi nove nanizanke pa sem morala spremeniti imidž, da ne bi preveč spominjala na Ines iz Usodnega vina. S tem sicer nisem imela nobenih problemov, saj sem se večkrat poigravala z mislijo, da bi se malo postrigla. To sta bili torej dve muhi na en mah."

Poglej, kakšna je bila Nina v Usodnem vinu:

In kakšna v seriji Reka ljubezni:

Že zelo kmalu pa se Nina z drugo priznano igralsko zasedbo na male zaslone vrača v seriji Najini mostovi, v kateri bosta glavni vlogi zasedla igralec Robert Korošec in Maša Grošelj. In verjetno ni potrebno poudarjati, da bo zgodba polna ljubezenskih zapletov? 😍

Tako naj bi Nina izgledala v novi seriji Najini mostovi:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ℝ𝕆𝔹𝔼ℝ𝕋 𝕂𝕆ℝ𝕆Š𝔼ℂ (@robertkorosec) on

Utrinek iz snemanja je na Instagramu objavil glavni igralec, Robert Korošec. 😍 Mimogrede, ... kako zelo čeden je! 😍 Se strinjaš? 

Fotografije: POP TV, Ana Gregorič

Preberi še: KAJ?!? 😳 Alenka Košir s čisto kratkimi lasmi? JA! Poglej si jo TUKAJ 👇🏼

Priporočamo tudi: "Svoj prvi seks sem doživela pri 17-ih letih in zgodil se ni zato, ker bi jaz to želela, ampak ..." (Teja Perjet odkrito o PRVEM SEKSU)