Nikoli ne uganeš, s katerim svetovnim zvezdnikom bo tokrat plesala Nadiya Bychkova!

Nadiya Bychkova, svetovna plesna prvakinja, tokrat nastopa v britanskem šovu Strictly Come Dancing, kjer je za soplesalca dobila svetovno znanega pevca.

Nikoli ne uganeš, s katerim svetovnim zvezdnikom bo tokrat plesala Nadiya Bychkova! (foto: Profimedia) Profimedia
22. 9. 2018

V Veliki Britaniji trenutno poteka plesni šov Strictly Come Dancing, v Sloveniji pa smo v minulih sezonah lahko spremljali njegovo različico Zvezde plešejo.

Nadiya je del profesionalne ekipe plesalcev, ki plešejo z zvezdniki in medijsko prepoznavnimi osebami (v kolikor spremljaš britansko vlogerko Zoello, ti lahko povemo, da v šovu natopa tudi njen brat Joe Sugg). Med amaterskimi plesalci pa je letos tudi pevec skupine Blue - Lee Ryan

To je ena izmed njihovih najbolj poznanih skladb:

Želja po skupnem sodelovanju

Lee že od začetka samega šova ni mogel skrivati, da si neizmerno želi plesati z Nadiyo in želja se mu je tudi uresničila. Po razglasitvi parov je na svojem Instagram profilu je zapisal, da je noro vesel, da bo lahko plesal s čudovito žensko, ki je tudi svetovna prvakinja. Svoj opis pa je pospremil z vrsto emotikonov v znaku srčka.

Tudi Nadiya je na svojem profilu zapisala, da je navdušena in da že komaj čaka, da pričneta s treningi. 

Nova ljubezen?

Tuji mediji so že objavili več fotografij, kjer sta se Nadiya in Lee objemala in držala za roke. Lee je bil nad njunim sodelovanjem res zelo navdušen in mnogi ugibajo, če si morda želi še kaj več, vendar bo na žalost malce razočaran, saj je Nadiya v srečni zvezi s slovenskim nogometašem Matijo Škarabotom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nadiya Bychkova (@nadiyabychkova) on

Foto: Profimedia, Instagram

Preberi še: Opa! Našli smo 11 let staro (SMEŠNO) fotografijo Teje Perjet (coolmamacitaa)!

Priporočamo tudi: Sanja Grohar je razkrila VSE o svoji nosečnosti (vključno s spolom)