Nikoli ne uganeš, kdo vse je v Hollywoodu v sorodu s pripadniki modre krvi!

Ellen DeGeneres, ki je v eni izmed svojih oddaj povedala, da je Kate Middleton njena daljna sorodnica, ni edina s sorodniki modre krvi ...

Nikoli ne uganeš, kdo vse je v Hollywoodu v sorodu s pripadniki modre krvi! (foto: Profimedia) Profimedia
20. 1. 2018

Ellen DeGeneres in Kate Middleton

Ko je televizijska voditeljica Elle DeGeneres naročila, da ji izdelajo družinsko drevo, je presenečeno ugotovila zanimivo povezavo z angleško vojvodinjo.

"Kaže, da sem v 14. kolenu v sorodu z vojvodinjo Kate Middleton," je dejala v svojem šovu.

Ellen pravi, da svoje res daljne sestrične ni nikoli spoznala, da pa je verjetno dobro imeti zveze z angleško kraljevo družino. Res je, da je Kate priženjena na dvor, pa vendar, zdaj je vojvodinja.

Diane von Fürstenberg in Egon von Fürstenberg

Modna oblikovalka Diane von Fürstenberg se je leta 1969 poročila s princem Egonom von Fürstenbergom. Poročena sta bila le nekaj let, a je njegov priimek obdržala, naziv princesa pa ji ni več pripadal.

Danes je svetovno znana in priznana modna kreatorka, ki oblikuje obleke za marsikatero prvo damo, njene kreacije pa rade nosijo tudi Kate Middleton, Madonna, Susan Sarandon in Jessica Alba.

Tatiana Blatnik in grški princ

Njena predstavica za stike z javnostmi je Slovenka, po rodu Tatiana Blatnik, ki se je poročila z grškim pricem.

Catherine Oxenberg

Ameriška igralka Catherine Oxenberg se je zavihtela med zvezdnice kot Samantha v kultni nadaljevanki Dinastija. Številni pa ne vedo, da se po njenih žilah pretaka modra kri, saj je njena mama jugoslovanska princesa Jelisaveta Karađorđević, hčerka jugoslovanskega kralja Pavla Karađorđevića in grško-danske princese Olge.

Catherine Oxenberg živi v Ameriki, trenutno pa se trudi rešiti hčerko, ki je padla v kremplje neke sekte.

Hilary Duff in kraljica Elizabeta

Hilary Duff je daljna sorodnica britanske kraljice Elizabete. Sicer res daljna, v 18. kolenu, pa vendarle. Tako Hilary ni kraljeve krvi le v priljubljenem najstniškem filmu Pepelka, ampak tudi v resničnosti. 

Hilary je bila tri leta poročena z nekdanjim hokejistom Mikom Comriejem, ločila sta se leta 2014. Menda Hilary ni več mogla trpeti njegovih ponočevanj in tega, da je flirtal z vsako žensko, ki mu je prekrižala pot. Skupaj imata sina Luco Cruzea.

Brad Pitt in kralj Henrik II.

Eden najbolj seksi hollywoodskih igralcev Brad Pitt se lahko pohvali, da po njegovih žilah teče modra kri. Njegov daljni daljni prednik naj bi bil kralj Henrik II., ki je v Angliji vladal med letoma 1154 in 1189.

Brad je svojo 'modro kri' prenesel na tri biološke otroke, Shiloh in dvojčka Knox ter Vivienne, ki jih ima z igralko Angelino Jolie. Skupaj imata še tri posvojene otroke, Maddoxa, Paxa in Zaharo.

Tom Hanks in kraljica Elizabeta II.

Tudi igralec Tom Hanks se lahko pohvali z aristokratskim izvorom. Je namreč daljni potomec angleškega kralja Ivana Brez zemlje, ki je vladal med letoma 1199 in 1216, kar pomeni, da je v 24. kolenu v sorodu s sedanjo angleško kraljico Elizabeto II.

Tom je eden bolj normalnih zvezdnikov, ki so z nogami trdno na tleh. Že 26 let je poročen s soprogo Rito in njegovo življenje ni zaznamoval niti en škandal. Ima štiri otroke in se trudi biti dober ter pravičen oče.

Za revijo Lady napisala Sandra Bratuša
Fotografije: Profimedia

Preberi še: O, uau! Poglej si vročo fotografijo, ki jo je Lara Komar delila s svojimi oboževalci

Priporočamo tudi: Ali veš, zakaj nosimo poročni prstan na prstancu?