Nikoli ne uganeš, kateri RESNIČNOSTNI šov se vrača na slovensko TV (komaj čakamoooo!)

OMG, OMG, OMG! Drage naše, tole ni vaja, tole je ... 🚨🚨🚨

Nikoli ne uganeš, kateri RESNIČNOSTNI šov se vrača na slovensko TV (komaj čakamoooo!) (foto: Pexels | Pixabay) Pexels | Pixabay
21. 10. 2020

Po več kot očitnem uspehu oddaje Ljubezen po domače, in po tem, ko smo Slovenke totalno navdušene spremljale oddajo Gospodin Savršeni, je POP TV včeraj naznanil, da bodo v novo televizijsko sezono vstopili z novim šovom.  

Te zanima, katerim? 😍

Jaaaaaa! Tudi v Sloveniji bomo snemali oddajo Sanjski moški, ki smo jo na naši televiziji nazadnje gledali v letu 2005, ko so se dekleta borila za srce sanjskega Damirja.

No, zdaj pa je čas za nekaj novega!

Na POP TV odpirajo prijave za enega najbolj priljubljenih resničnostnih šovov na svetu Sanjski moški.

Iščejo se dekleta, ženske, dame, ki se bodo borile za njegovo naklonjenost in ljubezen. V ljubezenskem šovu bodo moškega in njegove izbranke popeljali na najbolj romantične lokacije, pripravili nepozabne zmenke in obiskali še ne-videne kotičke Slovenije.

Iščejo dekleta, ženske oz. dame, ki so starejša od 18 let, zgornje omejitve pa ne postavljamo, saj je ljubezen pogosto slepa za leta.

Prijavnica za sodelovanje v oddaji je odprta za vse samske ženske, ki imajo rade aktiven način življenja, rade spoznavajo nove stvari, so vedoželjne, a hkrati nepoboljšljivo romantične.

Prijaviš se lahko TUKAJ