Nikoli ne uganeš, kakšni skrivni imeni imata Meghan in princ Harry!

Da bi se izognili težavam in razkrivanju preveč informacij, telesni stražarji za Meghan Markle in princa Harry-ja uporabljajo izmišljeni imeni. Poglej, kakšni!

Nikoli ne uganeš, kakšni skrivni imeni imata Meghan in princ Harry! (foto: Profimedia) Profimedia
19. 9. 2018

Ko se Meghan Markle in princ Harry kam odpravita, si lahko le (s težavo) predstavljamo, koliko organizacije je za to potrebne, da ju njuni telesni stražarji varno spravijo od točke A do točke B.

Zato ni nič nenavadnega, da ko načrtujejo "premike" in se o njih pogovarjajo, ni dobro, da uporabijo njuni pravi imeni. Prav tako ne smejo njunih zasebnih podrobnosti hraniti na mobitelu ali računalniku, saj bi lahko hitro prišli v javnost.

Kot poroča Daily Star, ju telesni stražarji na kratko imenujejo kar DS – kar je skrajšano od "The Duke and Duchess of Sussex" (v prevodu vojvoda in vojvodinja Sussexa).

Kraljevi vir je za javnost povedal, da je namreč preveč tvegano, da bi ju imenovali z njunimi pravimi imeni, zato ju kličejo "David Stevens" in "Davina Scott".

Če pogledaš, sta začetnici obeh imen prav tako DS.

A Harry in Meghan nista edina z izmišljenimi imeni, tudi princ William in Kate Middleton ju imata.

Ti naj bi bili "Danny Collins" in "Daphne Clark".

Začetnici imen sta ponovno izpeljani iz "The Duke and Duchess of Cambridge", kar v prevodu pomeni vojvoda Cambriški in vojvodinja Cambriška.

No, če želiš s pomočjo teh imen odkriti, kje se člani kraljeve družine nahajajo v določenem trenutku, je vsak trud zaman, saj se imena pogosto spreminjajo – iz očitnih razlogov.

Preberi še: Poglej, kateri zvezdniški parček je 'kopiral' zaročne fotografije Harryja in Megan

Priporočamo tudi: To je OBVEZNA stvar, ki jo imata Meghan in Kate vedno s seboj v avtu!