Tako NENAVADEN hobi ima Bojan Cvjetićanin iz Joker Out (nasmejala se boš do solz)

Ahahahaha! Tega ne bi nikoooooli pričakovale. 😂

Tako NENAVADEN hobi ima Bojan Cvjetićanin iz Joker Out (nasmejala se boš do solz) (foto: Aleksandra Saša Prelesnik/Obdelava: Cosmo uredništvo) Aleksandra Saša Prelesnik/Obdelava: Cosmo uredništvo
7. 2. 2023

Bojan Cvjetićanin se je v zadnjih letih spremenil v pravega zvezdniškega rokerja. Kot vokalist in večinski avtor pesmi priljubljene skupine Joker Out je postal izredno prepoznaven v svetu glasbe in nasploh. Preizkusil se je že tudi v vlogi igralca v seriji na POP TV in kot sovoditelj lanskoletnega izbora EMA.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojan Cvjetićanin (@bojan_cvjeticanin)

Člani skupine Joker out - Bojan Cvjetićanin (vokal, kitara), Kris Guštin (kitara), Jan Peteh (kitara), Nace Jordan (bas) in Jure Maček (bobni) se 11. maja odpravljalo na Evrovizijo, kjer bodo zastopali Slovenijo.

V oddaji Misija Liverpool so premierno predstavili pesem Carpe Diem, katero bodo peli v slovenščini.

Ti je všeč? 😍

Priporočamo tudi: Nikoli (ampak RES nikoli) ne uganeš, kaj je Bojan Cvjetićanin iz Joker Out po IZOBRAZBI

Metropolitan Slovenija je letos prvič v sodelovanju s partnerji in strokovno komisijo izbral 33 uspešnih mladih ljudi s petih različnih področij, ki ustvarjajo svet, v katerem bomo živeli jutri. Med njimi je tudi ambiciozen Bojan Cvjetićanin.

V predstavitvenem videoposnetku so ga vprašali, kateri je njegov najljubši hobi poleg službe. "Nogomet in po novem ribarjenje," je v smehu priznal Bojan.

Med drugim boš še izvedela, kakšne ogrevanje vaje ima pred koncertom in s katerim preminulim glasbenikom bi šel na večerjo. 👇🏻

Bojan, ti si pravi car! ❤️

Morda te zanima še: O, vauuu! TA res hud avtomobil vozi naš smučarski skakalec Timi Zajc

Preberi tudi: Miha Hercog po ločitvi direktno v RESNIČNOSTNI ŠOV? Tole boš želela videti!

Fotografije: Aleksandra Saša Prelesnik/Obdelava: Cosmo uredništvo, osebni arhiv