Nika Zorjan pred finalno oddajo Znan obraz ima svoj glas objavila čustven zapis, ki nam je dal misliti ...

Naša fantastična pevka z roza lasmi Nika Zorjan, ki smo jo lahko letošnjo jesen spremljali v oddaji Znan obraz ima svoj glas, je na svojem Instagram profilu včeraj objavila zelo čustven zapis, ki ga moraš prebrati …

Nika Zorjan pred finalno oddajo Znan obraz ima svoj glas objavila čustven zapis, ki nam je dal misliti ... (foto: Instagram.com/@nikazorjan) Instagram.com/@nikazorjan
18. 12. 2017

"Premišljujem ... Danes se zame zaključuje ena najbolj zanimivih glasbenih avantur v zadnjih nekaj letih. 12 oddaj, 12 preobrazb, super ekipa, novi prijatelji ... Znan obraz ima svoj glas mi je omogočil, da sem spoznala tisti del sebe, za katerega nisem niti vedela, da obstaja," na svojem Instagramu piše Nika in nadaljuje:

"Če bi mi pred letom dni nekdo rekel, da se bom nekoč pred vso Slovenijo prelevila iz Nike v like, kot so Disneyeva Elza, temnopolti King Africa, Ljubica Špurej, napol gola Miley Cyrus, s kačo ovita Britney Spears, moja prijateljica Maja Keuc, Christina Aguilera, Lady Gaga, bi mu rekla, da je nor!

 

A post shared by Nika Zorjan (@nikazorjan) on

Uživam prepevati coverje in širok izbor glasbe, a nekaj čisto drugega je postati NEKDO DRUG.

Toliko vaj, toliko učenja, neprespanih ur, prevoženih kilometrov ... a vendar mi ni žal!

Danes se še zadnjič prelevim, potem pa novim avanturam naproti! HVALA VSEM, ki ste me spremljali in spodbujali! Rada vas mam. Vaša NIKA," zaključi simpatična Prekmurka.

 

A post shared by Nika Zorjan (@nikazorjan) on

Na simpatično pevko sta zelo ponosna tudi njena 'glasbena oče in mama' – Raay in Marjetka (Maraaya),

 ki sta na Facebooku o fenomenalni Niki tako lepo zapisala:

"Najina" Nika Zorjan danes z 12. preobrazbo zaključuje Znan obraz ima svoj glas.  Niko dobro poznava in veva, kako dobra in pridna pevka je. Ampak, da se bo tako dobro odrezala v preobrazbah, ter poleg vseh nastopov, ki jih je imela po vsej Sloveniji poleg oddaje v zadnjih mesecih, s tako energijo in dobro voljo vedno znova hodila na vaje, treninge in snemanja, si pa nisva mislila.

Kapo dol, Nikca in srečno še v zadnji preobrazbi danes! Ponosna sva nate."

 

A post shared by Maraaya (@maraayamusic) on

Pred finalno oddajo pa sta ji vse dobro zaželela tudi njena 'glasbena bratca' – Anej in Rok Piletič (BQL),

ki pravita tako:

"Nika Zorjan <3 Dans ti še ZADNJIČ želiva SREČNO na Znan obraz ima svoj glas <3<3 Veva koliko truda in časa je potrebnega, da ti je vsak nastop uspelo tako perfektno oddelati. Poleg tega pa si uspela še koncertirati, snemati nove pesmi in prevoziti Slovenijo po dolgem in počez.

VSAKA FU**ING ČAST, NIKICA <3 You’re awesome!!!"

 

A post shared by BQL (@bqlgram) on

Nika, vse dobro na tvoji poti še naprej ti želimo tudi iz uredništva revije Cosmopolitan Slovenija!***

Ravno tako iskrene čestitke vsem finalistom in nastopajočim v oddaji Znan obraz ima svoj glas. Prav vsi ste bili izvrstni!

Preberi še: To je davek, ki ga je Luka Sešek plačal zaradi oddaje ZOISG

Priporočamo tudi: VIDEO: Slovenski glasbeniki posneli fantastično priredbo skladbe White Christmas