Nika Urbas (Zvezde plešejo) je brez zadržkov pokazala, kako je videti v kopalkah!

Tanja Ribič pa je pod njeno fotografijo zapisala, da izgleda kot 'bela muca'. (Mijaaaaau!)

Nika Urbas (Zvezde plešejo) je brez zadržkov pokazala, kako je videti v kopalkah! (foto: Instagram.com/NikaUrbas) Instagram.com/NikaUrbas
14. 5. 2018

Čeprav so ti dnevi še malce bolj hladni, smo na spletu naleteli na nekoliko bolj vročo fotografijo zgovorne žirantke oddaje Zvezde plešejo, Nike Ambrožič Urbas.

Poglej, kako Nika Urbas izgleda v kopalkah TUKAJ:

 

A post shared by Nika Ambrozic Urbas (@nikaurbas) on

Fotografija je sicer iz leta 2017 leta, ko se je Nika z izbrancem Matjažem Ambrožičem potepala po španski Ibizi, kar pa ne pomeni, da nas svetlolaska ni navdihnila za razmišljanje o prvih skokih v morje.

 

A post shared by Nika Ambrozic Urbas (@nikaurbas) on

No, kot je videti, si je po lanski naporni pomladi Nika privoščila poletni oddih v dvoje, zato se bo tudi letos njen zgodnji poletni oddih zagotovo ponovil. Pred časom sta s soprogom namreč priznala, da sta se v Angliji razvadila poletja brez vročinskih valov, ter da se zato na plažo najraje odpravita junija ali septembra.

 

A post shared by Nika Ambrozic Urbas (@nikaurbas) on

"Na počitnice se vedno dobro pripraviva. Tako kot na vsako potovanje, pa najsi bo to poslovno ali zasebno," je pred časom priznala Nika, ki je svoje počitnice pred tem preživela tudi v luksuzni vili na Hrvaškem.

Kljub temu, da sta se lani odpravila v Španijo pa Nika in Matjaž zatrjujeta, da se bosta v prelepo Istro, ki jo sicer zelo dobro poznata, a tam v zadnjih letih nista bila pogosto, kmalu spet vrnila.

In to morda že letos!

Fotografije: Instagram.com/NikaUrbas

Preberi še: To je daleč najbolj 'kjut' VIDEO, kar smo jih v zadnjem času videli!

Priporočamo tudi: "Nisem se zasvojila z drogo, sem bila pa zasvojena z njim" (resnična izpoved o tem, kako je, če ljubiš 'bad guyja")