Nika Ambrožič Urbas naj bi prekinila sodelovanje v šovu Zvezde plešejo (PREVERILI smo)

Kaaaaaj!?! 🤯

Nika Ambrožič Urbas naj bi prekinila sodelovanje v šovu Zvezde plešejo (PREVERILI smo) (foto: Instgram.com/nikaambrozicurbas) Instgram.com/nikaambrozicurbas
17. 9. 2019

Na malih zaslonih se je včeraj prvič predvajala nova sezona resničnostnega šova Kmetija - ki ga bomo, seveda, spremljali s povečevalnim steklom - kljub temu, pa na uredništvu že nestrpno pričakujemo tudi novo sezono oddaje Zvezde plešejo. 

Ti tudi? 😉

No, k temu znaaaaatno prispeva tudi simpatična (in zabavna) komentatorka šova, Nika Ambrožič Urbas, ki že vse od prve sezone skrbi za to, da so tudi komentarji nooooro zabavni. 

Prav zato, ker smo na uredništvu *vsaj malce* zagledane v svetlolaso Niko, so nas popolnoma presenetile govorice, da naj bi se zabavna komentatorka v naslednji sezoni poslovila od oddaje. 😞

Ali je v tem kaj resnice, smo preverili na POP TV, kjer so nam povedali tole 👇🏼:

 "Trenutno smo v fazi kastinga zvezd, ki bi plesale v četrti sezoni plesnega spktakla Zvezde plešejo. S sodniki se za enkrat še nismo dobili na pogovoru, seveda pa nam je v interesu, da simpatična, zabavna in strokovno podkovana četvorka ostane tudi v prihodnji sezoni in o novih imenih za enkrat ne razmišljamo," so povedali predstavniki za stike z javnostjo. 

Tudi na uredništvu iskreno upamo, da se Nika od šova ne poslavlja. ⭐️

Te morda zanima tudi: Awwwwww! Razkrivamo fotografije (in podrobnosti) sanjske poroke Nike Ambrožič Urbas

Sicer pa se v prihodnjih dneh z Niko družiš tudi na prav posebnem dogodku - 3. Cosmo konferenci, ki se bo 30. septembra odvijala v Mestnem muzeju v Ljubljani.

Nika bo skupaj z Aljo Perne in Jano Koteska sodelovala na okrogli mizi z naslovom 'Kateri so tisti modni kosi, s katerimi boš zasijala?'. 

Kot pravi, si lahko z nekaj pravimi kosti to videti fantastično brez nobene posebne znanstvene fantastike. Kako, boš izvedela na 3. Cosmo konferenci. 😍

Zakaj na Cosmo konferenco?

Ker nam z velikim zanimanjem za članke o sreči in temah, kako postati in ostati srečna, kažeš, kako pomembna tema je to zate, se je Cosmo odločil, da ti na tvoji poti do sreče stoji ob strani.

In ne samo Cosmo, tudi cela četa Slovenk in Slovencev, ki jim na tem področju zelo dobro uspeva.

Bodi z nami! 

Na 3. Cosmo konferenci ti letos pripravljamo dva sklopa predavanj, okroglih miz in delavnic, postregli bomo z zelo zanimivimi tematikami s področja življenjskega sloga, mode, ljubezni in lepote.

Odgovarjali bomo na vprašanja, kot so kako postati svoja najboljša različica, kako se obleči, da boš z le nekaj kosi v omari videti fantastično, kako se sprejeti točno takšna, kot si (pa čeprav z nekaj kilogramčki preveč), kako tudi brez ličil videti fantastično, kdaj se izklopiti in si življenje organizirati tako, da boš imela občutek, da si vsak dan na počitnicah, ter kaj potrebujemo, da lahko na Instagramu zgradimo blagovno znamko.

Več o dogodku, urniku in vstopnicah si preberi TUKAJ

Fotografije: POP TV, Instagram.com/nikaambrozicurbas

Preberi še: Se spomniš vrhunske športnice Jolande Čeplak? Poglej, kako se ji je v nekaj letih življenje obrnilo na glavo

Priporočamo tudi: Se še spomniš Inje Zalta (Usodno vino)? Poglej, kaj lepotica počne zdaj😍