Nihče ne more ugotoviti, kdo je 'neverjetno slavna' ženska, ki jo ljubi Liam Neeson

Po tem, ko je igralec Liam Neeson izjavil, da je v razmerju z 'neverjetno slavno' žensko, je svetovni splet eksplodiral. Dežurni ljubiteljski detektivi že več dni poskušajo ugotoviti, kateri skrivnostni zvezdnici je uspelo osvojiti zvezdnikovo srce. 

Nihče ne more ugotoviti, kdo je 'neverjetno slavna' ženska, ki jo ljubi Liam Neeson (foto: Profimedia) Profimedia
24. 2. 2016

Od leta 2009, ko mu je umrla soproga, angleška igralka Natasha Richardson, je irski igralec Liam Neeson javno ljubil le eno žensko, in sicer publicistko Freyo St. Johnston.

Izguba ljubljene soproge ga je namreč zelo močno prizadela, 63-letnik ne skriva, da jo še vedno pogreša, zato ga razmerja z drugimi ženskami niso zanimala. V nekem intervjuju, ki ga je dal lani, je celo izjavil, da se je povsem odrekel ženskam ... in alkoholu.

Takrat je tudi pojasnil, da ni potrebe po tem, da bi 'lovil' ženske, zato so svetovni mediji s še toliko večjim navdušenjem sprejeli njegovo najnovejšo izjavo.

V svojem zadnjem intervjuju, ki ga je dal za časnik Irish Independent, pa je razkril, da je spet v razmerju, ni pa hotel izdati, s kom: "Osramotil bi jo, če bi razkril njeno ime, saj je neverjetno slavna."

Če že ni hotel izdati njenega imena, pa se vsaj ve, s čim jo je razveselil za valentinovo. V omenjenem intervjuju, ki ga je dal nekaj dni pred praznikom zaljubljencev, je namreč povedal:

"Potrudil se bom zanjo. Neverjetno je, kako zelo ti lahko pri ženski pomaga preprost šopek sveže nabranega cvetja."

Ob predpostavki, da se ni šalil, ko je govoril o novi ljubezni, so se svetovni mediji lotili iskanja odgovora na vprašanje, kdo je njegova nova partnerica.

Še posebno so se potrudili ustvarjalci britanskega tabloidnega dnevnika Daily Mail, ki so sestavili seznam žensk, ki bi jih Liam utegnil ljubiti.

Kot prva med njimi se omenja Kristen Stewart, ki je sicer stara komaj 25 let, kar pomeni, da bi lahko bila njegova vnukinja, a kljub temu ni malo tistih, ki menijo, da obstaja velika možnost, da je ravno zvezdnica vampirske sage Somrak njegovo novo dekle.

Kirsten

Pri priljubljenem tračarskem spletnem portalu Jezebel se sklicujejo na informacijo, da so letos v newyorški restavraciji Tao isti večer opazili oba zvezdnika.

Resnici na ljubo pa je to precej šibak dokaz za njuno romanco, kar priznavajo tudi ustvarjalci omenjenega portala, ki so napisali:

"Če boste v popularnem fotografskem servisu pregledali fotografije iz nočnega kluba Tao v New Yorku, boste videli, da sta bili 5. januarja v njem le dve znani osebi. Ti dve osebi sta – kot ste uganili – Liam Neeson in Kristen Stewart. Je to nepričakovano? Seveda! Pa je smiselno? Seveda! Stewartova je neverjetno slavna in zaželena, poleg tega pa je pred kratkim končala razmerje s svojim dekletom Alicio Cargile."

Naslednja kandidatka je 45-letna igralka Uma Thurman, Liamova dolgoletna prijateljica. Ker sta zvezdnika v New Yorku soseda, po pisanju časnika Daily Mail obstaja možnost, da je njun prijateljski odnos sčasoma prerasel v ljubezen.

Uma

Med 'osumljenkami' se je znašla tudi igralka Halle Berry, ki ima za seboj precej turbulentno ljubezensko življenje in kar tri ločitve.

Argument za to, da pride v poštev kot njegova nova srčna izbranka, pa je, milo rečeno, privlečen za lase – povezovalo naj bi ju to, da je najnovejši film privlačne 49-letnice, triler Kidnap, podoben njegovi uspešnici Ugrabljena.

Odkar je končala razmerje s Seanom Pennom, je samska tudi 40-letna Charlize Theron, ki je leta 2014 z Liamom igrala v komičnem vesternu Kako ne umreti na zahodu.

Theron

Zelo resna kandidatka pa je po pisanju Daily Maila tudi hollywoodska zvezdnica Susan Sarandon, ki se je z Liamom leta 2006 pojavila v dokumentarnem filmu Home. Simpatična 69-letna igralka se je lani razšla s kar 31 let mlajšim Jonathanom Bricklinom.

Med slavnimi damami, ki bi lahko zasedle mesto v srcu zvezdnika, ki je v preteklosti med drugim ljubil Helen Mirren, Julio Roberts, Brooke Shields in Janice Dickinson, se omenjajo še Diane Lane, Meg Ryan, Sharon Stone, Madonna, Barbra Streisand, s katero je bil v razmerju že na začetku devetdesetih, in švedski model ter igralka Jennifer Ohlsson.

Čeprav ta ni ravno 'neverjetno slavna', spada med resne kandidatke, saj se je Liam – po poročanju spletnega portala Page Six – na neki zabavi poskušal dokopati do njene telefonske številke.

Katero od omenjenih dam v resnici ljubi, pa bo najverjetneje pokazal čas.