Nicole Scherzinger je sprejela snubitev

Pevka Nicole Scherzinger, nekdanja članica skupine Pussycat Dolls, je končno sprejela zaročni prstan, ki ga je dal Lewis Hamilton. Očitno tu velja pregovor, da gre v tretje rado. Tako naj bi kmalu postala gospa Hamilton ...

Nicole Scherzinger je sprejela snubitev (foto: profimedia) profimedia
20. 3. 2014

Pevka in voznik formule 1 Lewis Hamilton (29) sta skupaj od leta 2008. No, vmes sta kar nekajkrat prekinila razmerje in se potem spet pobotala.

Kar trikrat jo je Lewis tudi zaprosil za roko in vsakič ga je Nicole (35) zavrnila. Nazadnje sta se pomirila konec lanskega leta in od takrat se zdi, da je v njunem razmerju vse tako, kot mora biti. Potem pa se je Britanec znova odločil poskusiti, pokleknil je pred lepotico in odgovor je bil da. Lahko si samo mislimo, kako je bil revež vesel, saj je verjetno s strahom pričakoval, kako se bo njegova ljubezen odločila.

Par naj bi po poroki živel v Švici, usodni da pa naj bi dahnila avgusta. Švico naj bi izbrala zato, ker je najbolj primerna zaradi njegovih tekem, in tako bi lahko potovala od dirkališča do dirkališča. Zaradi tega bi morala lepotica za nekaj časa zapostaviti pevsko kariero, a naj bi bila na to pripravljena, saj ga želi podpirati.

Očitno sta oba zelo zadovoljna z razvojem dogodkov, saj je Lewis zelo dejaven na socialnih omrežjih. Pred kratkim je objavil lepo sliko sebe in zaročenke v Sikstinski kapeli med romantičnim potovanjem v Rim.

Seveda pa se zdaj pojavljajo špekulacije, med drugim so fotografi ujeli lepotico brez zaročnega prstana. Pred dvema tednoma se je začela nova sezona dirk v formuli 1, Lewisova izbranka pa ima vedno dostop do njegovega zasebnega letala, tako da lahko vedno prileti k njemu, ko ima čas in ko ga želi videti.

Bo v tretje res uspelo in bo zaroka prešla v poroko? To bo pokazal čas ...

Napisala Sandra Bratuša, fotografije Profimedia