Neverjetno, kdo bi moral biti v Prijateljih v resnici par

Kar so 11 let po koncu snemanja nekoč izjemno priljubljene serije Prijateljev razkrili producenti, vse spremeni! Par bi morala v resnici biti ...

Neverjetno, kdo bi moral biti v Prijateljih v resnici par (foto: Youtube) Youtube
13. 6. 2015

Šlo naj bi le za enkraten skok med rjuhe

Monica in Chandler v seriji Prijatelji, ki so jo snemali med letoma 1994 in 2004, nista bila zamišljena kot par, so šele zdaj razkrili producenti serije. Kar se je zgodilo med njima, je bilo zamišljeno le kot enkraten seks, toda odziv je bil tako buren, tako pozitiven, da so morali povsem spremeniti zamišljen koncept serije. 

Občinstvo je tako kričalo, da so morali prekiniti snemanje

Vse se je spremenilo med snemanjem dela Prijateljev, v katerem se Ross poroči, in v katerem bi naj Monica in Chandler zgolj enkrat skočila med rjuhe. Snemali so pred občinstvom. "Občinstvo v studiu je bilo tako šokirano, da smo morali prekiniti snemanje tega prizora. Morali smo nehati snemati, ker so tako glasno kričali," je povedal producent Kaufmann na televizijskem festivalu ATX. "Mislili smo, da bo smešno in da se bomo potem te aferice znebili."

Par bi morala v resnici biti ...

Toda gledalci so jim navdušeno povedali, da so čakali na ta trenutek in morali so spremeniti potek serije. Enako se je zgodilo z Rachel in Rossom, ki tudi nista bila zamišljena kot par. Kdo pa bi torej naj bil par? To te bo res presenetilo! Kot par sta bila zamišljena Monica in Joey. "Zdela sta se najbolj seksualna karakterja," je povedal Kaufmann.

No, zveza med Monico in Chandlerjem je kasneje postala celo osnovna rdeča nit serije, na koncu sta se celo poročila. 

Poroka Monice in Chandlerja

Ne spreglej še super nagradne igre, v kateri lahko osvojiš prenosni, vodoodporni Philipsov zvočnik: http://bit.ly/1MOmiMp

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri