FOTO: Maraayina "violinistka" je v resnici noro seksi ženska!

Obnemeli smo, ko smo videli, kako lepa in seksi ženska se skriva za kostumom Maraayine "violinistke". Oglej si fotografije!

FOTO: Maraayina "violinistka" je v resnici noro seksi ženska! (foto: Facebook) Facebook
22. 5. 2015

Prislužila si je celo twitter oznako

Z včerajšnjim odličnim evrovizijskim nastopom v polfinalu si je Slovenija z duom Maraaya izborila finalni nastop, na katerem bo Slovenija nastopila prva.

Nastop Marjetke in Raaya že vse od Eme naprej spremlja "zračna violinistka", ki je s posebnim nastopom postala tako opazna, da si je na Twitterju prislužila celo twitter oznako #airviolin. In čeravno bi jo kdo najraje poslal z odra, bi si zagotovo premislil, če bi vedel, kako je videti brez kostuma in maske.

Uau! Kakšno presenečenje!

Za kostumom "zračne violinistke" se dobesedno skriva prelepa plesalka Lara Balodis Slekovec. Priznamo, ostali smo brez besed, ko smo videli njene Facebook fotografije, na kateri se pokaže v vsej svoji ženstvenosti in lepoti. In srecno vsem trem v soboto na velikem finalu!

Bi rada videla še eno zabavno stvar? Plugin Magazine je pripravil predloge, kakšne slušalke bi lahko Maraaya nosila na finalnem večeru. Med njimi so tudi najmanjše na svetu.