Neverjetno: Kako je bila Kylie Jenner videti le 2 leti nazaj?

Poglej, kakšna je bila Kylie pred vsemi lepotnimi operacijami! Potrebuješ le 2 milijona dolarjev in lahko si videti kot ona ali katera koli druga Kardashianova deklina. 

Neverjetno: Kako je bila Kylie Jenner videti le 2 leti nazaj? (foto: profimedia) profimedia
12. 8. 2015

"Popolna si,"

to je najpogostejši komentar ob fotografijah, ki jih Kylie Jenner, najmlajša Kardashianova, objavlja na svojem Instagram profilu, ki ima več kot 30 miljionov sledilcev. S to številko Kylie sodi med 10 ljudi z največ Instagram sledilci na svetu. In res je, punca se zdi popolna! Dolgi, črni, gosti lasje, polne ustnice, popolna polt, dolge, goste trepalnice, velike prsi, velika zaobljena zadnjica ...

Kylie Jenner

2 milijona za videz, kot ga ima slavna sestra Kim Kardashian

Govori se, da bi Kylie naredila vse, da bi bila čim bolj podobna slavni in razvpiti sestri Kim Kardashian. Za to naj bi v zadnjih dveh letih odštela 2 milijona dolarjev.  

Kylie Jenner

Pred dvema letoma pa je bila Kylie videti takole ...

Kylie Jenner pred lepotnimi operacijami

Bum! Stik z realnostjo, kajne? Čudovito, naravno dekle. 

Prvi dom za 2,7 milijonov dolarjev

5 slavnih sester, Kim, Kendall, Kourtney, Khloe in Kylie sicer na račun svojega videza, resničnostnega šova, odlično vnovčenega imena, modnih linij oblek in ličil, odlično služijo na milijone dolarjev. Kylie si je tako za 18. rojstni dan, ki ga je praznovala pred nekaj dnevi, kupila svoj prvi dom za 2,7 milijonov dolarjev ter se odselila od mame.

dom Kylie Jenner

Kaj je dobila za svoj rojstni dan od svojega fanta, si oglej tukaj.

"Dovolj imam Kardashianovih!"

Toda še prej moraš videti viralen video ameriškega napovedovalca, ki se je odločno uprl temu, da poroča o še eni "pomembni" novici o Kylie Jenner ali kateri koli drugi Kardashianovi sestri (ali mami ali očetu, ki je nedavno postal ženska).

"Dovolj imam Kardashianovih! To ni novica! To ni novica! Imam lep petek in ne bom povedal ničesar o Kardashianovih," je vpil in odkorakal iz studia, pri čemer pa požel navdušenje na spletu. Tudi našega, priznamo. Prebrati bi moral namreč novico, da je Kylie dobila zajčka, ki mu je dala ime Bruce.

Vse, kar se zgodi sestram Kardashian, pride na naslovnice

5 Kardashian sester

Dejstvo je, da novice o sestrah Kardashian, ki obvladajo samopromocijo, prinašajo gledanost, klike, dvigujejo prodajo ...  Poleg tega se Kardashianovi izjemno potrudijo, da se o njih neprestano govori ...

Kylie se je za 18. rojstni dan prelevila v blondinko

Kylie blond

Za rojstni dan ji je fant Tyga podaril Ferrarija, vrednega 320.000 dolarjev (čeprav mnogi dvomijo, da si ga je res lahko privoščil)

Ferrari

Kyle in Tyga

Kris Jenner ima mladega ljubčka, Bruce Jenner pa je postal ženska, Caitlyn Jenner.

Caitlyn Jenner

Kim Kardashian decembra pričakuje drugega otroka

Kim Kardashian

Publiciteta, ki jo vleče nase družina Kardashian, je definitivno sodobni fenomen in brez dvoma se bo o njih še dolgo in še veliko bralo in pisalo. Pa če to hočemo ali ne.

Ne spreglej še najnovejše novice iz klana Kardashian-Jenner: Noseča Kim Kardashian je objavila svojo golo fotografijo (in tako utišala zlobne jezike)!

Pripravila: Sanja Macur, spremljaj me na mojem Twitterju