Nevarno poredna Alya!

Alya je vsekakor največja pop atrakcija in vrelec večne energije - drzna, divja, temperamentna, seksapilna in simpatična. Prav takšno jo najdemo tudi na njenih koncertih - eksplozivno, energično in samozavestno.

15. 6. 2010

Njena največja hita Fluid in Alya sta popeljala njeno prvo poščo v platinasto naklado, sedaj pa se nam predstavlja s svojim drugim albumom z naslovom Non Stop!, ki je že po prvem poslušanju, od začetne do zadnje minute, neprekinjen izbruh energije.

Za odlično najavo albuma so poskrbeli že hiti A veš, delo Jana Plestenjaka, Zelo naglas (na albumu v angleški različici 'I don't care'), Absolutely moj in duet z Rudijem Bučarjem - Zadnji dan, za katerega je bil posnet tudi videospot.

Producent večine skladb na Non Stop! je Žare Pak, velik del plošče pa je nastal v Nemčiji, kjer je Alya sodelovala z znanim kitaristom nemške skupine Guano Apes, Henningom Rumenappom, prav tako pa so k aranžmaju pripomogli različni svetovno znani producenti in avtorji.

Alya je tokrat osvojila glasbeno prizorišče s singlom Brazil, ki je v obliki simpatičnega videospota, posnetega v portoroški Alayi, še bolj zaživel v vsem svojem sijaju. Med  številnimi koncerti in promocijskimi obveznostmi pa je pevka pripravila še remix pesmi, ki je po besedah njene ekipe prava plesna različica uspešnice, katero je Alya sicer dobila od brazilskih avtorjev in se nahaja na aktualnem albumu Non Stop.

Poleg glasbe, pa Alya sodeluje tudi v različnih drugih projektih, tako so jo pri projektu Alya vozi varno, v sodelovanju s prometno varnostnim centrom Španik iz Murske Sobote, poimenovali kar 'ambasadorka varne vožnje', s katerim želi mladino in vse voznike pozvati k večji previdnosti pri vožnji in prispevati svoj delež k upoštevanju cestno prometnih predpisov. Tako se je Alya, z varnim Španik vozilom, podala na poligon in opravila trening varne vožnje, ki ji, pri vsakdanji vožnji, pride še kako prav.

Šola petja z Alyo je naslednji večji projekt, ki ga pevka izvaja skupaj s popularno glasbeno šolo C3 Center iz Gotovelj pri Žalcu. Alya vodi pevsko delavnico za otroke in mladino, katero širi tudi izven naših meja – z našo največjo potovalno agencijo Kompas pa v letošnjem letu vodi pevske delavnice tudi na Hrvaški obali.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri