Nevarna razmerja Jennifer Lopez

Na seznamu moških, s katerim je imela Jennifer Lopez resne zveze, so Ojani Noa, s katerimi je bila na kratko tudi poročena, P. Diddy, Chris Judd, Ben Affleck in Marc Anthony, s katerim je zdržala v zakonu sedem let. Zadnji v vrsti je mladenič, 24-letni Casper Smart, plesalec, tako kot je bil tudi njen prvi mož.

22. 1. 2012

Z Ojanijem Noo se je Jennifer Lopez poročila 22. februarja 1997. Spoznala sta se, ko je Jennifer Lopez v neki restavraciji v Miamiju delala kot natakarica. Ločila sta se januarja 1998.

Jennifer Lopez je aprila 2002 Ojanija Noo zaposlila kot menedžerja v svoji pasadenski restavraciji ‘Madre’s’, vendar ga je oktobra istega leta odpustila. Pozneje je dosegla sodno prepoved, da bi napisal knjigo o njunem razmerju, vrniti pa je moral tudi vse dokumente, ki bi jo lahko kompromitirali.

Nato je Jennifer imela dve leti in pol dolgo razmerje z raperjem P. Diddyjem. Ko pa je bila 27. decembra 1999 z njim v nočnem klubu v New Yorku, je prišlo do streljanja, in P. Diddyja so obtožili nezakonitega posedovanja pištole. Stres zaradi sojenja in pritisk medijev sta poglobila njune težave in razmerje se je končalo čez leto dni.

Na vrsto je znova prišla poroka. Njen drugi izvoljenec je bil bivši spremljevalni plesalec Chris Judd, ki ga je spoznala na snemanju videospota Love Don’t Cost a Thing. Poročila sta se 29. septembra 2001 v predmestju Los Angelesa. Njun zakon se je končal junija 2002, uradno pa sta se ločila leta 2003.

Medtem je imela Jennifer že novo ljubezen, in sicer igralca Bena Afflecka. Bila sta tako zanimiva za medije, da so ju klicali kar Bennifer, zaročila pa sta se novembra 2002, ko ji je Ben podaril šestkaratni rožnati diamantni prstan, ki naj bi stal kar 1,2 milijona dolarjev.

Poročila naj bi se 14. septembra 2003 v Santa Barbari, a sta le nekaj ur pred obredom vse skupaj odpovedala. Konec razmerja sta uradno potrdila januarja 2004.

Manj kot dva meseca po koncu ljubezni z Benom Affleckom so Jennifer Lopez opazili v družbi njenega dolgoletnega prijatelja, pevca Marca Anthonyja. Nekateri pravijo, da sta razmerje prvič začela že v poznih devetdesetih, pred njegovim prvim in njenim drugim zakonom.

Kakorkoli že … zdaj vsi čakajo na razplet dogodkov.